Amb tot l'equip endollat, nova prova intensa

Amb tot l'equip endollat, nova prova intensa

Després d'arrasar als quarts de final a través de la coralitat, els culers disputen les semifinals contra l'UCAM Murcia (21.30 hores)

La il·lusió per la Copa encara continua intacta. I inclús ha augmentat després de la victòria sublim davant el Manresa als quarts de final (107-70). "M'ha encantat l'equip", va expressar Sarunas Jasikevicius a la conclusió d'un matx aniquilador dels blaugranes a la pista del Palau Municipal d'Esports de Granada. Ara, a les semifinals, espera l'UCAM Murcia (dissabte, 19 de febrer a les 21.30 hores). 

El rival 

Després de 26 anys d'absència, els murcians participen en el torneig del KO. Els ara dirigits per l'exblaugrana Sito Alonso van derrotar el Valencia Basket (83-86) i, d'aquesta manera, allarguen la seva segona presència en una competició copera. La darrera va ser l'any 1996 i van finalitzar la seva trajectòria a les semifinals. 

Actualment, al ritme anotador de McFadden i al compàs assistent de Tomás Bellas, els murcians van assolir un triomf combatiu contra els valencians. Dues de les figures que emmirallen la intensitat i la velocitat que vol imprimir el vuitè classificat de la Lliga Endesa. Un torneig que abans d'aquesta copa oferia un nou precedent entre UCAM Murcia i FC Barcelona. Ajornat , però, pels casos de Covid-19 en l'elenc d'aquest equip universitari

En l'únic enfrontament d'aquest curs, els culers es van endur el matx al Palau Blaugrana (85-78). No va ser una victòria fàcil, sí treballada davant un elenc feixuc en defensa, amb un destacat joc exterior i amb més noms propis com Isaiah Taylor, James Webb o Lima. Per tant, el Barça haurà de tornar a sortir concentrat i decidit a tallar l'acció frenètica dels de Sito Alonso. 

El Barça 

A través de la coralitat, la qualitat i la lluita, els de Saras s'han plantat a les semifinals. Però la victòria brillant, la vuitena consecutiva dels blaugranes, contra els manresans ja ha quedat quasi desactualitzada en una Copa que avança com un esprint. "Necessitem tot l'equip", va repetir el tècnic barcelonista en la finalització del primer matx a Granada. Una ciutat embellida per l'ocasió i que ja espera amb ganes el segon partit blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut