Barça - BAXI Manresa: Brillen per accedir a semifinals (107-70)
Ofert per

Barça - BAXI Manresa: Brillen per accedir a semifinals (107-70)

Els blaugranes s'han recuperat d'un primer quart advers, però han pintat de manera incontestable, amb classe i lluita, els següents quarts

Amb classe i lluita el Barça ha accedit a les semifinals de la Copa 2022. Una victòria davant un enèrgic Manresa (107-70) que també s'ha basat en la coralitat. Amb l'aportació de tot l'equip, destacant els punts de Mirotic, MVP del matx, Davies, Exum, Jokubaitis o Abrines, els culers han pogut capgirar un inici antagònic. Després de dos períodes consecutius, el segon i el tercer, anotant 30 punts o més, aquests quarts de final només han estat escrits pels canells barcelonistes. Un elenc que s'ha venjat dels de Pedro Martínez. 


Un començament idíl·lic que ràpid s'ha torçat. Dos triples seguits, un de Sanli i un altre d'Exum, poc han albirat un 6-18 en contra. Com havia repetit constantment Saras abans de l'inici d'aquests quarts, el Manresa ha posat el ritme i la temperatura. Un joc elèctric dels de Pedro Martínez ha congelat els culers, sempre a remolc en el primer quart: 22-26. L'aparició d'homes com Davies o Sergi Martínez han augmentat l'acció blaugrana i, consegüentment, han ajustat aquest període d'arrancada. 

Aixequen el vol amb la contribució de tot l'equip

Un aproximament que s'ha materialitzat i s'ha enlairat. Els barcelonistes han estat capaços de contenir el frenesí dels del Bages. D'aquesta manera, han recuperat els avantatges efímers del començament, que progressivament, s'han convertit en constants i dilatats. En la coralitat també ha renascut el compàs dels de Jasikevicius. Smits, Exum, Jokubaitis, Mirotic o el retornat Abrines han ajudat a construir una renda de 13 punts, la màxima. Dinamitada també pel marcador de pulsacions d'aquest conjunt, Laprovittola, que sap revifar en l'adversitat. 52-42 en un segon temps pintat, amb pinzell i brotxa, de blaugrana

Certifiquen la remuntada

L'embranzida dels de Saras no ha tingut aturador. La qualitat anotadora i la lluita, especialment en el rebot i en les recuperacions, han estat els arguments per continuar obrint escletxa de manera metórica: +35. Una diferència acrescuda des de tots els racons de la pista del Palau Municipal d'Esports de Granada. Amb l'empenta de les goles blaugranes a la grada, els culers s'han apoderat de la batuta d'aquests quarts de final, que no han tingut cap més història. La victòria culer s'ha certificat en un tercer quart impecable i sublim en defensa i en atac. Només ha pujat l'anotació blaugrana, la manresana ha quedat estancada: 88-53.

La concentració i la posada en escena majestuosa dels de Jasikevicius s'ha mantingut en tensió fins a la conclusió. D'aquesta manera, sense cap mena de patiment i amb les figures de Mirotic, Davies o Laprovittola assegudes a la banqueta, els blaugranes s'han embutxacat l'avenç a semifinals de Copa del Rei. Aquesta vegada el Manresa no ha pogut contrarestar els extensos arguments del Barça, que ha extenuat per primera vegada els manresans: 107-70. L'UCAM Murcia serà el rival aquest dissabte a les 21.30 hores. Que no s'aturi el pas brillant dels blaugranes!

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 107
Manresa, 70

Barça: Exum (11), Sanli (8), Laprovittola (10), Mirotic (14) i Calathes (4) -cinc inicial- Davies (14), Kuric (7), Sergi Martínez (4), Jokubaitis (11), Hayes (4), Smits (9) i Abrines (11)
Manresa: Moneke (4), Valtonen (7), Thomasson (14), Pérez (2) i Sima (6) -cinc inicial- Francisco (19), García (7), Bako (9), Vaulet (2), Steinbergs (-), Martínez (-) i Maye (-)

Parcials: 22-26; 30-16 // 36-11; 19-17

Àrbitres: Miguel Ángel Pérez, Antonio Conde i Oscar Perea

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut