A escena, la il·lusió de la Copa del Rei

A escena, la il·lusió de la Copa del Rei

Els blaugranes s'enfronten al BAXI Manresa en els quarts de final del torneig del KO que es disputa a Granada

Torna la il·lusió de la Copa. "Tot l’equip té ganes i ambició per afrontar aquest torneig", va confessar Piere Oriola en la roda de premsa prèvia. Una competició del KO que arriba a Granada després de 27 anys d’absència. A la ciutat nazarí, els de Saras buscaran revalidar el trofeu aconseguit a Madrid. El primer pas en aquesta edició 2022 és el Manresa, un rival de mal record. 

El rival 

Els de Pedro Martínez reapareixen a la Copa com una de les revelacions agradables de la temporada. Desagradables, però, per als de Sarunas Jasikevicius. Perquè els blaugranes compten per derrota els dos enfrontaments d’aquest curs contra el Manresa. A la Lliga Catalana i a la Lliga Endesa, al Palau Blaugrana. 

La intensitat i el vertígen són alguns dels arguments sólids dels del Bages. Un elenc combatiu i alegre que compta amb els punts de Chima Moneke. Un dels principals responsables, juntament amb Ismael Bako, de la segona posició manresana en l'estadística de més punts a favor en el torneig regular (85,90). No és l'únic aspecte numèric on destaca el tercer classificat de la lliga. Perquè també domina els rebots ofensius (13,48) i les pilotes recuperades (9,48).  

El Barça

"Estem il·lusionats. Arribem en un moment més o menys bo, però al final tot comença de zero", va exterioritzar Jasikevicius en la roda de premsa prèvia a aquest Barça - BAXI Manresa. Els barcelonistes aterren a Granada com a líders de l'Eurolliga i en el segon esglaó de la Lliga Endesa. Entre les dues competicions acumula un total de set triomfs consecutius. Una ratxa que esperen mantenir a la ciutat andalusa. I, d'aquesta manera, repetir el títol aixecat el curs passat a Madrid. El primer pas en aquest camí és el Manresa. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut