Saras: “Per arribar lluny a la Copa, necessitem tot l'equip”

Saras: “Per arribar lluny a la Copa, necessitem tot l'equip”

Tant el tècnic blaugrana com Oriola han coincidit en descriure el primer obstacle, el Manresa, com "un equip amb molt ritme i caràcter"

Preparats per a la Copa. El Barça de Sarunas Jasikevicius afronta el torneig coper 2022 a Granada amb "molta il·lusió", com ha declarat el capità de l'equip culer, Pierre Oriola.

El primer obstacle serà el Manresa de Pedro Martínez, una figura enaltida per Saras: "He après molt d'ell. Els seus equips juguen un bàsquet molt atractiu". Un rival que encén totes les alarmes quan es miren els dos precedents d'aquest curs: dues derrotes. "Exhibeix un ritme molt alt i la seva duresa física brilla. Haurem de sortir a la pista concentrats, i igualant la seva intensitat", ha explicat un entrenador d'un elenc "en bon estat de forma".

Oriola: "Estic preparat per tot el que l'equip necessiti"

"Després de la victòria al Clàssic, hem pogut treballar físicament i desconnectar de la pista. Hem entrenat bé", ha afegit el preparador lituà. Una activitat fora de la pista que s'encarna encara més si ens fixem en el 18 del Barça, que no competeix des del passat mes de desembre. "Estic preparat per tot el que l'equip necessiti: animar, sortir a fer faltes... el que sigui", ha expressat vehementment l'aler pivot de Tàrrega.

I és que cada peça de la coralitat barcelonista ha d'aportar en aquesta Copa. "Està clar que si vols arribar lluny a la Copa, necessites la contribució de tot l'equip", ha confessat Jasikevicius. "Volem jugar amb ritme i ser durs defensivament i per això he de poder comptar amb tothom", ha afegit un tècnic que valora l'estat físic i mental. Perquè "has de mentalitzar-te com si es tractés d'un esprint. A la Copa tot passa molt ràpidament". "Quasi no hi ha temps a entrenar, ni a celebrar, ja que has de pensar i adaptar-te al següent rival", ha declarat un Saras que, amb il·lusió i ambició, ja ha començat a preparar el primer repte d'aquesta Copa: el Manresa. 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut