El Barça CBS - Alcobendas es jugarà al Palau Blaugrana

El Barça CBS - Alcobendas es jugarà al Palau Blaugrana

L’equip femení de bàsquet s’enfrontarà a l’Alcobendas al Palau (6/3, 18h)

El Barça CBS jugarà al Palau Blaugrana el pròxim 6 de març a les 18h. L’equip que dirigeix Isaac Fernández, que actualment és el líder de la Lliga Femenina Challenge amb un balanç de 19 triomfs i 2 derrotes, disputarà el partit ajornat contra el Vantage Towers Alcobendas al Palau. L’equip madrileny, amb un balanç de 15-5, és el tercer classificat de la competició.

El Club, en el marc de les accions del dia de la dona del pròxim 8 de març, vol que l’equip femení pugui viure la màgia del Palau en un partit que és decisiu per a les aspiracions del Barça CBS en la recerca de l’ascens a la Lliga Femenina Endesa.

Per al Barça CBS - Alcobendas, tal i com es fa en els partits del primer equip masculí, el partit comptarà amb els grups d’animació del Palau i, en el descans, hi haurà un seguit d'actes institucionals amb motiu del dia de la dona i de la història del bàsquet i de les esportistes.

L'accés serà gratuït per als socis del Club -una entrada online i fins a un total de 6 a taquilles- i el públic en general podrà comprar les entrades a partir de 3 euros.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut