Reial Madrid - Barça: Victòria imponent en el Clàssic (68-86)
Ofert per

Reial Madrid - Barça: Victòria imponent en el Clàssic (68-86)

Un primer període devastador dels culers ha catapultat un triomf històric que permet recuperar la primera posició en Eurolliga

Triomf imponent del Barça. Els de Saras han pintat de blaugrana un nou Clàssic (68-86), el tercer consecutiu, i s'han apoderat del lideratge de l'Eurolliga.

Un primer quart arrasador, amb un Laprovittola magistral i que ha acabat com màxim anotador barcelonista, ha dinamitat el Barça cap a una victòria històrica. Perquè mai abans els culers s'havien imposat per un +18 als blancs en Eurolliga. 

 

Només existeix el discurs culer

Carta de presentació blaugrana sensacional. Al ritme de Laprovittola, el Barça ha arrancat el Clàssic amb un encert magistral des del triple (2-12, min. 4). Res ha aturat els de Saras, que des de la coralitat han esborrat de la pintura el Reial Madrid, erràtic i incapaç d'anotar davant una defensa enèrgica. En aquest context de superioritat, els locals no han mostrat cap argument davant l'incontestable primer parcial barcelonista: 8-28.

La intensitat i la tempesta perfecta culer han tingut continuïtat. Els amplis avantatges, un +22 de màxim en el primer quart, s'han engrandit fins al +26 (14-40, min. 15). Tot i l'aparició de la igualtat, els blancs han maldat per eixugar les distàncies i per contrarestar l'acció frenètica dels culers. Amos i senyors de l'electrònic a l'equador d'un vibrant partit: 31-52. Laprovittola, Kuric, Sanli i Exum els més destacats en les estadístiques. 

Gir de guió: apareix la igualtat

El vendaval barcelonista ha quedat aturat pel despertar dels de Laso. En conseqüència, l'equilibri entre blancs i blaugranes ha imperat i ha marcat els següents compassos. Ara bé, l'aplom i la concentració dels de Saras, liderats per les figures de l'1, el 20 el 33, s'han sostingut per no fer caure en l'oblit les distàncies extenses: 55-71 (min. 30). 

Laprovittola amarra una victòria històrica

Sota la batuta i els punts d'un estel·lar Laprovittola, el Barça, sempre fort en defensa, ha volgut portar el matx a un ritme assossegat. Dinamitat per l'ímpetu del conjunt madridista, que s'ha resistit a veure una victòria àmplia blaugrana. I, en conseqüència, ha apretat el marcador: 64-77. Una reducció que no ha pogut trontollar el triomf final barcelonista: 68-86. Més que un triomf en aquest Clàssic. Perquè els de Saras han escrit una diferència inèdita en un Clàssic d'Eurolliga, un +18 mai abans vist. Aquesta major victòria també ha permès recuperar la primera posició a Europa. 

FITXA DEL PARTIT 

Reial Madrid, 68
Barça, 86

Reial Madrid: Heurtel (4), Causeur (8), Abalde (7), Yabusele (4) i Tabares (25) -cinc inicial- Hanga (3), Llull (8), Thompkins (-), Randolph (-), Williams-Goss (5), Alocen (2) i Poirier (2)
Barça: Calathes (10), Laprovittola (20), Exum (13), Mirotic (9) y Sanli (5) -cinco inicial- Kuric (10), Smits (2), Davies (11), Sergi Martínez (-), Jokubaitis (6), Hayes (-) i Nnaji (-)

Parcials: 8-28; 23-24 // 24-19; 13-15

Àrbitres: Ilija Belosevic, Fernando Rocha i Tomislav Hordov

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut