Visita al WiZink amb l’objectiu de recuperar el lideratge

Visita al WiZink amb l’objectiu de recuperar el lideratge

Els de Saras visiten el Madrid en un nou Clàssic d'Eurolliga (divendres, 20:45h)

El Barça visita aquest divendres, a les 20:45h i en directe per Movistar+, el Reial Madrid en la que serà la 26a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que s’han enfrontat als blancs tres cops aquesta temporada, han sortit victoriosos dels dos últims enfrontaments (Eurolliga i ACB) i van caure a la Supercopa. En cas de victòria els de Saras tornarien a atrapar el Madrid en la classificació de l’Eurolliga i amb el bàsquet average al seu favor.

El rival

Està demostrant que és un dels millors equips de la competició, tant a Europa com a la Lliga Endesa, sent líder a totes dues competicions. L’equip que entrena Pablo Laso té en el joc interior un dels seus punts forts amb Tavares (12 punts i 7,4 rebots), Yabusele (12,3 punts) i Poirier (7,4 punts i 6,2 rebots). A més, jugadors com Thompkins, Llull, els exblaugranes Heurtel i Hanga, Rudy Fernández, Abalde, Causeur o Williams-Goss poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Arriba al quart clàssic de la temporada després de sumar sis victòries consecutives entre Eurolliga i Lliga Endesa. Per tant, els de Saras es troben en un molt bon moment de forma que cal confirmar al WiZink Center i també a Múrcia abans de l’inici de la Copa del Rei.

Per aquest partit Saras tindrà les baixes d’Oriola, Higgins i Abrines, sent aquest últim part de l’expedició per tornar a la dinàmica de grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut