Reial Societat-Barça: Golejada per reforçar el liderat (1-9)

Les blaugrana golegen al segon classificat i consoliden el liderat de la competició domèstica

Sense aturador. El Barça Femení goleja la Reial Societat (1-9) en un partit en què el conjunt dirigit per Jonatan Giráldez ha sabut aprofitar dues errades defensives de les locals a la primera meitat. A la represa, amb les locals buscant retallar diferències les blaugrana han trobat més espais per poder jugar i ampliar el marcador.

Oshoala no perdona

El Barça Femení ha protagonitzat la primera arribada de perill, mitjançant Martens. La portera local ha desviat el xut que ha acabat rebotant al pal. Oshoala no ha perdonat l’errada defensiva local per situar el 0-1 (min 8). Després del gol es mantindria el domini blaugrana, però amb les locals generant cada vegada més sensació de perill. Franssi en primer lloc i l’exblaugrana Gemma Gili després han posat a prova Cata Coll.

Les blaugrana han seguit buscant el gol, però Alexia, que ha igualat a Losada com a segona futbolista amb més partits (376), ha topat amb el travesser. El Barça no podia ampliar la diferència i veia com les ocasions topaven amb la defensa el pal o la portera local. Fins que Oshoala ha firmat el 0-2 just abans del descans en el seu partit número 100 com a blaugrana

Exhibició blaugrana

A la represa el Barça Femení s’ha trobat una Reial Societat que ha sortit més a l’atac i aquí les culers han sabut trobar més espais. Rolfö situaria el 0-3 als nou minuts la represa que suposaria l’inici d’una gran segona meitat de les blaugrana. Els gols no pararien d’arribar a Zubieta. Irene Paredes i Martens situarien el 0-5 que encarrilava el triomf del Barça.

El domini blaugrana era total i les ocasions eren un constant. Després d’uns minuts en què les blaugrana han topat amb el pal i la portera local. Fins que Alexia ha situat el 0-6 (min 78), Claudia Pina el 0-7 (min 83) i Jenni el 0-8 (min 86). La Reial Societat ha marcat l’1-8 ja a les acaballes del matx, obra d’Emma Ramirez (1-8, min 88). Ja en el temps afegit Marta Torrejón marcaria el definitiu 1-9 que consolida el liderat del Barça Femení.

Reial Societat, 1
Barça Femení, 9

Reial Societat: Nanclares, Iparragirre, Teja, Arnaiz, Franssi (Amaiur, min 46), Eizagirre, García, Rábano, Gili, Vanegas i Nuria (Izarne, min 46).

Barça Femení: Cata, Paredes (Pereira, min 71), María León, Marta, Graham, Alexia, Patri, Rolfö (Leila, min 71), Aitana, Oshoala i Martens.

Gols: 0-1, Oshoala (min 8); 0-2, Oshoala (min 44); 0-3, Rolfö (min 54); 0-4, Paredes (min 58); 0-5, Martens (min 61); 0-6, Alexia (min 78); 0-7, Claudia Pina (min 83); 0-8, Jenni (min 86); 1-8, Emma Ramírez (min 88); 1-9, Marta (min 91).

Àrbitra: Peláez Arnillas.