Alexia iguala Losada com la segona amb més partits

Alexia iguala Losada com la segona amb més partits

La migcampista arriba als 376 partits oficials amb el Barça i ja només la supera Melanie Serrano

Alexia Putellas s’ha convertit aquest dimecres en la segona futbolista amb més partits oficials disputats amb el Barça Femení. Al camp de la Real Sociedad ha arribat al número 376, igualant així la xifra assolida per la seva predecessora a la capitania, Vicky Losada. Per davant d’elles dues ja només queda la incommensurable Melanie Serrano, que acaba de superar els 500 compromisos a l’elit com a blaugrana.

Tornada al club el 2012, Alexia és ja una icona del Barça i referent per a les noves generacions. Ha estat reconeguda unànimement com la millor futbolista del món el 2021, en què va conquerir l’històric Triplet amb l’equip. Ho acrediten, entre d’altres, els premis de la Pilota d’Or de France Football, el The Best de la FIFA i el de Millor Jugadora de l’Any per la UEFA.

L’‘11’ culer reparteix els 376 partits disputats en 269 de Lliga, 57 de Champions League, 31 de la Copa de la Reina, 5 de la Supercopa d’Espanya i 14 de la Copa Catalunya. És a més, és la segona millor realitzadora històrica de l’equip, amb 164 gols (per darrera de Jenni Hermoso).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut