Alpha Diounkou signa amb el president Joan Laporta

Alpha Diounkou signa amb el president Joan Laporta

El futbolista, cedit pel Granada i que va debutar a Algeciras amb el Barça B, ha realitzat l’acte protocol·lari a les oficines del Camp Nou

Alpha Diounkou ha signat aquest dimecres amb el president Joan Laporta el contracte que el vincula amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2022. El jugador, nascut a Síndone (Senegal) i format al Mallorca, ha realitzat l’acte protocol·lari de la signatura que quedava pendent a les oficines del Camp Nou.

El futbolista, que va debutar amb el Barça B el dissabte passat al Nuevo Mirador d’Algeciras, arriba cedit pel Granada després d’haver disputat la primera part de la temporada amb el San Fernando. Abans s’havia format a les categories inferiors del Mallorca i del Manchester City.

En l’acte de la signatura han estat presents, a més del president Joan Laporta, el vicepresident Rafael Yuste; el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler; el president del Barça B, Jordi Casals; el director de l'Àrea de Futbol, Mateu Alemany, i el director del Futbol Formatiu, José Ramón Alexanco.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut