Àlex Roca dona una lliçó de vida als jugadors de la Barça Academy PRO Miami

Àlex Roca dona una lliçó de vida als jugadors de la Barça Academy PRO Miami

Fa alguns mesos que Roca ha assumit el rol per convertir-se en referent de la Fundació per millorar la vida dels nens i joves més vulnerables a nivell local i internacional

L'ambaixador de la Fundació FC Barcelona Àlex Roca ha visitat els esportistes de la Barça Academy PRO Miami, una de les escoles de futbol propietat al 100% del Club als Estats Units i que compta amb prop de 300 futbolistes. Durant la visita, Roca ha aprofitat per donar una autèntica lliçó de vida als joves i a les seves famílies sensibilitzant-los sobre la importància de la diversitat a través de la seva conferència motivacional vinculada a la seva història personal i que porta per títol “El límit te’l poses tu”. 

Roca, que des de fa alguns mesos ha assumit aquest rol per convertir-se en referent de la Fundació per millorar la vida dels nens i joves més vulnerables a nivell local i internacional, va contar la seva història de superació personal juntament amb la seva parella, Mari Carme Maza -que interpreta la seva comunicació a través del llenguatge de signes-, durant una hora i mitja als joves esportistes, que van quedar impactats pel seu exemple de superació.

_74A0282

Entre altres coses, els va explicar com malgrat tenir una paràlisi cerebral amb un 76% de discapacitat física i dues operacions ha pogut participar en algunes proves esportives de resistència de la màxima exigència, com la Titan Desert 2019, curses de 10 km, triatlons o mitges maratons. L'última, precisament, la va disputar dos dies després de la seva visita als jugadors de la Barça Academy PRO Miami, on va aconseguir la seva marca personal a la distància (21 quilòmetres i 97 metres), invertint 2 hores i 30 minuts. A més, molts dels jugadors de l'acadèmia del FC Barcelona a la ciutat van estar esperant-lo a la meta per veure'l aconseguir aquest èxit.

Després de finalitzar la xerrada, que va acabar amb tot el públic dret amb una ovació d'aplaudiments que es va allargar durant 3 minuts, Àlex Roca va tenir una gran sessió de fotografies amb tots els joves esportistes del Barça Academy PRO Miami, que a més li van fer entrega de dues samarretes com a record de la seva visita.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut