El Monbus Obradoiro per tancar la setmana del Barça al Palau

El Monbus Obradoiro per tancar la setmana del Barça al Palau

Els de Saras, a pel sisè triomf consecutiu entre ACB i Eurolliga (12:30h)

El Barça rep aquest diumenge, a les 12:30h i en directe per Movistar Deportes, el Monbus Obradoiro en la que serà la 21a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes busquen tancar 10 dies frenètics de partits al Palau amb un triomf contra un Obradoiro sempre perillós. 

Cal recordar que, per a aquest partit, els abonats i públic en general no podran aparcar dins del recinte del Camp Nou a causa de la coincidència amb el partit del primer equip de futbol contra l'Atlètic de Madrid.

El rival

Ocupa la 16a posició de l’ACB amb un balanç de 6 triomfs i 12 derrotes. L’equip que dirigeix Moncho Fernández, que porta 11 temporades dirigint l’equip de Santiago de Compostel·la, té quatre jugadors que superen la desena de punts: Birutus (13,1 punts i 5,1 rebots), Robertson (14,1), Ellenson (13) i Scrubb (11,5). 

A més, l’Obradoiro compta amb jugadors com Hobbs, Zurbriggen, Okouo, Suárez, Beliauskas, Álvaro Muñoz, Vicedo o l’incombustible Albert Oliver.

El Barça

Afronta el partit amb el gran repte de seguir sumant i allargar la ratxa de victòries que va començar amb el triomf al WiZink Center de Madrid. Els blaugranes, que són segons a la Lliga Endesa amb les mateixes derrotes que els blancs, no poden fallar si volen tornar a recuperar –un cop disputi tots els partits ajornats- el lideratge de la competició. 

Per al partit contra el Monbus Obradoiro Sarunas Jasikevicius no podrà comptar amb els lesionats Abrines, Oriola i Higgins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut