‘Matchday-Queens of the pitch’, nova sèrie documental sobre la temporada del triplet del Barça Femení

‘Matchday-Queens of the pitch’, nova sèrie documental sobre la temporada del triplet del Barça Femení

L’estrena de la producció de Barça Studios, de sis capítols, es farà el 25 febrer en exclusiva a Barça TV+, la plataforma de ‘streaming’ del Club disponible a nivell global

La temporada històrica del triplet del Barça Femení ha quedat immortalitzada en una sèrie documental produïda per Barça Studios, que s’estrenarà a nivell mundial el pròxim 25 de febrer. Matchday-Queens of the Pitch una introspecció a l’equip que la temporada 2020/21 va guanyar la primera Champions femenina del Barça, la Lliga i la Copa de la Reina, però que més enllà dels resultats esportius es va guanyar l’admiració i el reconeixement del món del futbol pel seu joc, els seus valors i la seva contribució a impulsar l’esport femení despertant l’interès i la passió entre els aficionats.

Per celebrar l’estrena, el mateix dia 25 de febrer el Barça celebrarà la première de la producció al Palau de la Música Catalana. Un acte en què participaran diferents representants del club blaugrana i en què es projectarà un dels capítols de la sèrie.  

Matchday-Queens of the Pitch ha estat produïda per Barça Studios, l’ens que centralitza la creació, producció i comercialització de tota l’oferta audiovisual del FC Barcelona. Les seves càmeres han captat imatges exclusives de l’equip, de les jugadores, de l’staff tècnic i del dia a dia del entrenaments, els viatges i la convivència d’un grup humà que es considera una família i que ha fet de la fortalesa col·lectiva i del carisma de les seves jugadores, com les capitanes Vicky Losada -en la seva darrera temporada al Club- o Alexia Putellas, flamant Pilota d’Or, uns pilars sobre els quals s’han construït els èxits esportius.

Valors com el treball en equip, l’esforç, la capacitat de superació, la humilitat i la connexió amb el públic queden reflectits en aquesta sèrie que consta de sis capítols d’uns 30 minuts de duració i que estarà disponible a nivell global en exclusiva a través de la plataforma de vídeo Premium del club blaugrana, Barça TV+, en tres idiomes, català, castellà i anglès. El dia de l’estrena, el pròxim 25 de febrer, estaran disponibles a la plataforma els dos primers capítols: el primer serà sota registre gratuït i el segon sota subscripció. Posteriorment, l’estrena dels següents capítols es farà setmanalment i també seran sota subscripció.

Sobre Barça TV +

El preu de la subscripció a Barça TV+ és de 29,99 € a l’any, a l’estat espanyol. Cal recordar, a més, que els socis del Barça tenen la subscripció totalment gratuïta i poden accedir a tots els seus continguts. També poden accedir a la plataforma els membres del programa CULERS MEMBERSHIP PREMIUM, que té un preu de 39,99 € anuals a l’estat espanyol, i juntament amb la subscripció a Barça TV+ compta amb altres avantatges, com per exemple descomptes en entrades, participació en sortejos i  concursos, venda exclusiva de merchandising, etc.

Barça TV+ es pot veure a través del web i de l’app del Club, i és accessible a través de tots els dispositius -ordinador, tablet, mòbil i televisió- gràcies a la tecnologia cast.  Així mateix, també està disponible a les plataformes d’Apple TV, Amazon Fire TV i Android TV.

Cal recordar que, en aquesta plataforma, els usuaris podran trobar més de 2.000 hores de contingut i més de 3.000 vídeos 100% Barça, dels quals també poden gaudir sota demanda. A més tots els continguts estan disponibles en català, castellà i anglès.

Entre els programes i propostes de la plataforma cal destacar sèries exclusives i documentals de creació pròpia que es troben sota la categoria ORIGINALS. Entre ells, el més nou de tots, Culers Magazine, un espai setmanal per gaudir d’entrevistes, gols i molt més. Dins aquesta mateixa categoria, el Barça Femení també compta amb la seva sèrie Nascudes per jugar, que ofereix el retrat més personal de les seves jugadores, mentre que la sèrie Somiant Junts, protagonitzada per Pedri, recull la seva primera temporada al Club,  o  L’Àlbum repassa l’experiència vestint la samarreta blaugrana de diferents jugadors que ja formen part de la història del Club, i El 9 fa una repassada a través dels millors davanters culers

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut