El Panathinaikos visita el Palau

El Panathinaikos visita el Palau

Els de Saras, a per un nou triomf europeu a casa (21h)

El Barça rep aquest dijous, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, el Panathinaikos d’Atenes en la que serà la 25a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que van superar dimarts el Bayern de Munic, reben un Panathinaikos que no passa pel seu millor moment, però que sempre és perillós.

El rival

Ocupa la 17ª posició de la competició amb un balanç de 5 triomfs i 16 derrotes. L’equip que entrena Dimitris Priftis ha aconseguit la victòria en un dels últims set partits disputats, però contra el Barça a l’OAKA i a la pista de l’Efes ha estat a punt de guanyar. Per tant, no val a badar.

El seu màxim anotador és Daryl Macon, amb 14,2 punts per partit, seguit de l’aportació de Papagiannis, que té una mitjana de 9,2 punts i 7,7 rebots per partit. Jugadors com Nedovic, Okaro White, Evans, Sant-Roos, Jovic, Bochoridis o Kaselakis poden fer mal en qualsevol moment.

El Barça

Vol seguir sumant al Palau, davant de la seva afició, per seguir a la part alta de la classificació. Els de Saras tenen actualment un balanç de 18 triomfs i 5 derrotes i són conscients que a casa no poden deixar escapar cap triomf. Sarunas Jasikevicius no podrà comptar amb els lesionats Oriola, Abrines i Higgins. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut