El Bayern de Munic, el primer rival de la setmana

El Bayern de Munic, el primer rival de la setmana

Els de Saras enceten una setmana de tres partits, tots ells al Palau (21h)

El Barça rep aquest dimarts, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, el Bayern de Munic en la que serà la 24a jornada de l’Eurolliga. Aquest serà el primer dels tres partits d’aquesta setmana al Palau Blaugrana per a un Barça que busca seguir sumant a Europa per mantenir-se a la part alta de la taula.

El rival

Es troba en un gran moment de forma. L’equip alemany ha guanyat 4 dels últims 5 partits disputats i es troba actualment en posicions de Playoff amb un balanç d’11-11. L’equip que entra Andrea Trinchieri té en Lucic (13 punts), Augustine Rubit (10,6) Corey Walden (10,1) i l’exblaugrana Deshaun Thomas (10) els seus màxims anotadors. A banda d’aquests quatre jugadors no cal oblidar homes com Weiler-Babb, Othello Hunter, Jaramaz o Sisko, entre d’altres.

El Barça

Afronta el matx amb el repte de tornar a guanyar al Palau, que a partir d’aquest dimarts ja té un 100% de l’aforament. Saras seguirà sense poder comptar amb Abrines, Oriola i Higgins i amb el dubte de Sanli, que compleix els 7 dies fora de l’equip després de passar la Covid-19 i que podria tornar a les pistes si dona negatiu en un pròxim test PCR.

Cal recordar a tots els abonats al Palau que, en cas de no poder assistir al partit, poden alliberar el seu seient a través del Seient Lliure. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut