Alpha Diounkou arriba cedit al Barça B

Alpha Diounkou arriba cedit al Barça B

El defensa, de 20 anys i nascut a Síndone (Senegal),, arriba procedent del San Fernando, on jugava cedit pel Granada, fins al 30 de juny d’aquest 2022, amb una opció de compra

El FC Barcelona i el Granada CF han arribat a un acord per a la cessió del jugador Alpha Diounkou fins al 30 de juny d’aquest 2022, i el club blaugrana es reserva una opció de compra al final de temporada. El jugador havia jugat la primera meitat de la temporada cedit al San Fernando CD, que competeix al grup 2 de la Primera RFEF Footers amb el Barça B de Sergi Barjuan.

Diounkou ha passat aquest dilluns la revisió mèdica a l’Hospital de Barcelona i, posteriorment, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un cop superades les proves mèdiques, el lateral nascut fa 20 anys a Síndone (Senegal) ha tingut la primera presa de contacte amb l’Estadi Johan Cruyff, vestit de blaugrana. Dionkou realitzarà el primer entrenament com a culer aquest dimarts a les 11 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Potència i físic per a la defensa

El defensa d’origen senegalès es va formar des de categoria infantil al futbol base del Mallorca, ciutat on va ser criat i va despuntar fins als 15 anys, quan va marxar al Manchester City. Al conjunt anglès va créixer com a futbolista i va guanyar la Premier League 2 amb el filial citizen. Aquesta temporada va fitxar pel Granada, i va ser cedit al San Fernando, equip amb el qual ha disputat 13 partits aquesta primera part de la temporada. De fet, Diounkou es va enfrontar al Barça B en el partit de la primera volta al Johan Cruyff, amb victòria visitant. Es defineix com un lateral "ràpid i treballador", i afirma que arriba a Barcelona "amb ganes d'aprendre i millorar".

Diounkou posseeix la doble nacionalitat, senegalesa i espanyola, i ha estat internacional sub-17 amb Espanya i amb la sub20 del Senegal.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut