Barça B - Reial Madrid Castilla: Reacció a temps (2-2)

Barça B - Reial Madrid Castilla: Reacció a temps (2-2)

El conjunt blaugrana aconsegueix igualar un partit que perdia 0-2 gràcies als gols de Matheus i Escobar, aquest últim al darrer minut

El Barça B i el Reial Madrid Castilla es reparteixen els punts al ‘Miniclàssic’ disputat a l’Estadi Johan Cruyff (2-2). Els culers han mantingut la fe fins a l’últim segon i han aconseguit endur-se un punt d’un partit que han començat perdent per dos gols de diferència. Un gran xut de Matheus i una rematada dins l’àrea de Jordi Escobar, aquesta en l’últim minut de partit, han situat l’empat definitiu al marcador.

 

L’ambient a l’Estadi Johan Cruyff ha estat el de les grans nits, i és que s’ha registrat la millor entrada de la història del Barça B, amb 4.579 espectadors. A més a més, l’afició no ha parat d’animar i ha empentat l’equip a la recerca de la igualada. L’equip ha estat a l’alçada i ha sumat un empat que els ha permès viure una nit per al record a l’estadi, amb una reacció a temps.

Desencert inicial

Primers compassos de partit desafortunats per als blaugranes. Quan encara no havien transcorregut ni 10 minuts, Balde ha hagut d’abandonar el terreny de joc per lesió després d’una dura entrada i ha estat substituït per Comas. Mika Màrmol ha passat a ocupar el lateral esquerre. Malgrat la mala notícia, els de Sergi Barjuan han dominat la pilota i han portat el gruix de les accions ofensives. Una rematada al primer toc de Ferran Jutglà, primer, i un xut des de la frontal de Kays Ruiz, després, han estat punt d’obrir la llauna.

El Barça B, però, no ha estat eficaç en la rematada. Ben al contrari que el seu rival. En arribar a l’equador de la primera meitat, Latasa ha caçat una pilota dins l’àrea del Barça B i ha col·locat un xut potent a l’escaire esquerre d’Arnau Tenas, fent impossible la seva intervenció (0-1, min 24). El Reial Madrid Castilla ha aprofitat, així, la seva primera aproximació amb perill. Els blancs, que han esperat pacients la seva ocasió al contraatac, han aguantat ben replegats a camp propi i han minimitzat les oportunitats culers.

La mala sort condiciona el Barça B

En un inici tant o més desafortunat com el de la primera meitat, els blaugranes han vist com el Castilla ha doblat la distància al marcador amb un altre gol de Latasa (0-2, min 48). El davanter ha rematat de cap una centrada lateral en la primera aproximació d’atac dels visitants, que un altre cop no han perdonat. Però Sergi Barjuan ha actuat ràpidament i ha sacsejat l’equip amb els canvis per donar entrada a Jandro Orellana i Fabio Blanco, que ha realitzat el seu debut.

Els canvis esperonen l’equip

Les entrades des de la banqueta han donat aire fresc a un conjunt blaugrana que ha generat les aproximacions més perilloses en la darrera mitja hora de partit. En un moment difícil per als culers, Matheus s’ha tret del barret un espectacular xut roscat des de la frontal de l’àrea que ha perforat l’escaire de Fuidias (1-2, min 69). Amb aquest gol, el Barça B ha començat a arraconar el Castilla i ha estat molt a prop de l’empat amb una gran ocasió de Jutglà que ha rebutjat el porter blanc.

Els catalans, però, s’han mantingut persistents fins al final en la cerca de l’empat. L’equip no ha deixat d’intentar-ho i, finalment, han aconseguit la seva recompensa en forma de gol de l’empat: Jordi Escobar ha caçat una pilota dins l’àrea a l’últim minut del temps afegit i ha situat la igualada al marcador (2-2, min 95).

Així, el Barça B ha aconseguit un punt en un partit que se’ls havia posat molt complicat. Els blaugranes es troben a només un punt dels seus rivals blancs.

LA FITXA

Barça B, 2

Reial Madrid Castilla, 2

Barça B: Arnau Tenas, Guillem (Jandro, min. 61), Mika Màrmol, Álvaro Sanz, Matheus, Ruiz (Lucas de Vega, min. 87), Ez Abde, Ramos Mingo (Fabio Blanco, min. 61), Jutglà, Balde (Comas, min. 11), I. Akhomach (Jordi Escobar, min. 87).

Reial Madrid Castilla: Toni Fuidias, Marvin (Mario Martín, min. 63), Santos, Pablo Ramón, R. Marín (Carrillo, min. 30), Peter (Ó. Aranda, min, 76), I. Morante (E. Climent, min. 76), Blanco, C. Dotor, S. Arribas, Latasa.

Gols: 0-1, Latasa (min. 24); 0-2, Latasa (min. 48); 1-2, Matheus (min. 69); 2-2, Jordi Escobar (min. 95)

Àrbitre: Pérez Muñoz. Ha amonestat amb targeta groga els locals Arnau Tenas, Matheus Pereira, Kays Ruiz i Arnau Comas; i els visitants Morante i Blanco. El visitant Pablo Ramón ha estat expulsat per doble targeta groga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut