Un Barça – Penya de primer nivell al Palau

Un Barça – Penya de primer nivell al Palau

Els de Saras busquen un nou triomf al Palau contra un Joventut en un gran moment (18:30h)

El Barça rep aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar +, el Club Joventut de Badalona en partit corresponent a la 17a jornada de la Lliga Endesa, l’última que dona accés a la Copa del Rei. El conjunt badaloní, classificat i virtualment cap de sèrie, arriba al Palau com a tercer classificat a la Lliga Endesa i com a líder del seu grup a l’Eurocup.

El rival

Compta amb una plantilla que combina experiència i joventut. Els exblaugranes Ante Tomic i Pau Ribas, que tornen de nou a un Palau que presentarà una gran entrada, són els màxims anotadors de l’equip que entrena Carles Duran amb 13,3 i 11,5 punts respectivament. Jugadors com Guillem Vives, Derek Willis, Ferran Bassas, Brodziansky, Joel Parra, Brandon Paul, Feliz, Ventura o Birgander, entre d’altres, poden fer mal en qualsevol moment.

El Barça

Ha encadenat dos triomfs consecutius entre Lliga Endesa (Madrid) i Eurolliga (ASVEL) i torna a mostrar un molt bon nivell defensiu. Els de Saras, que no podrà comptar encara amb Sanli -Covid 19-, Abrines i Oriola, tots dos lesionats, són conscients de la dificultat del partit contra un rival que està jugant un bàsquet molt atractiu i que arriba en una gran dinàmica guanyadora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut