Un mes de febrer exigent

Un mes de febrer exigent

El FC Barcelona afronta unes setmanes amb compromisos importants de Lliga, però també amb la disputa de l’Europa League

No serà un mes fàcil per al FC Barcelona. Els de Xavi Hernández hauran d’afrontar un mes de febrer exigent, carregat de proves de foc. Tant a la Lliga com a l’Europa League, que torna aquests dies amb la disputa dels play-off. En total, els culers jugaran quatre partits de Lliga i els dos de la competició continental, amb l’objectiu d’escalar posicions a la classificació domèstica i de passar de ronda a Europa. No serà fàcil, davant d’uns rivals d'autèntica altura.

3200x2000-SCHEDULE-FEBRER-cat

Atlètic de Madrid, Espanyol, València i Athletic Club a la Lliga; Nàpols a l’Europa League. Cinc rivals de prestigi per a sis partits que es preveuen complicats.

Tres a casa, tres a fora

El proper diumenge 6 de febrer, el Camp Nou recupera el futbol rebent l’Atlètic de Madrid de Simeone. El partit es jugarà en horari de migdia, a les 16.15 h, en un bon duel per tornar a omplir l'Estadi. El Barça, actualment cinquè, té l'oportunitat de col·locar-se entre les quatre primeres posicions de la classificació de la Lliga en cas de victòria, ja que superaria l'Atlètic de Madrid, actualment a només un punt de distància. 

Després serà el torn de visitar l’RCDE Stadium, en un derbi sempre apassionant programat per al diumenge 13 de febrer, a les 21 hores. El duel de la primera volta no va ser fàcil, en l'estrena de Xavi com a tècnic i amb un gol de penal de Memphis, i per descomptat no s'espera que l'Espanyol posi les coses fàcils ara com a local. 

Aquest partit serà l’anterior al debut del Barça en l’Europa League, al Camp Nou contra el Nàpols (dijous, 17 de febrer, a les 18.45 hores), amb l’objectiu de fer bo el partit a casa i viatjar a terres italianes una setmana més tard (dijous, 24 de febrer, a les 21 hores) amb avantatge en l’eliminatòria. 

Entremig dels dos partits europeus, la visita a Mestalla, un camp històricament complicat per al Barça, per jugar contra el València en la jornada 25 de la Lliga (20 de febrer, a les 16.15 hores).

Per acabar, el Camp Nou, que obre el mes de febrer amb futbol, també el tancarà. Aquest cop per rebre l’Athletic Club, el diumenge 27 de febrer a partir de les 21 hores. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut