Victòries d’Uruguai i els Estats Units i empat del Brasil

Victòries d’Uruguai i els Estats Units i empat del Brasil

Dani Alves, Ronald Araújo i Sergiño Dest han estat els protagonistes en clau culer d’aquesta nova jornada de partits de seleccions

La fase de classificació per al Mundial de Qatar 2022 continua per a les seleccions americanes. Amb els grups de la CONMEBOL i de la CONCACAF encara per decidir-se, Dani Alves, Ronald Araújo i Sergiño Dest han disputat un nou partit oficial amb les seves seleccions. A continuació, repassem com han anat els partits i quin ha estat el rendiment dels tres jugadors blaugranes.

Equador – Brasil (1 – 1)

Partit inversemblant a Quito. Amb el Brasil ja classificat matemàticament per al Mundial 2022, al minut 20 de partit ambdues seleccions s’han quedat amb un jugador menys degut a les expulsions del porter equatorià Alexander Domínguez i d’Emerson Royal. A causa de l’expulsió del lateral brasiler, Dani Alves ha entrat substituint Phillipe Coutinho (min 20) per ocupar el carril dret durant més de 70 minuts. Amb un 10 vs 10, el partit ha tingut de tot: revisions de VAR, ritme, ocasions... però finalment la ‘canarinha’ ha pogut sumar un empat que la manté líder del grup a quatre punts de l’Argentina.

Paraguai – Uruguai (0 – 1 )

Gràcies a un solitari gol de Luis Suárez, l’Uruguai s’enduu els tres punts d’Asunción i entra de ple en la lluita per estar al proper Mundial. Gràcies a aquesta victòria, l’equip de Diego Alonso tanca la zona de classificació directa per Qatar 2022 com a quart classificat amb 19 punts. Ronald Araújo (lateral dret de nou) ha tingut un paper destacat en el triomf ‘charrua’ disputant el partit sencer.

Estats Units – El Salvador (1 – 0 )

La selecció nord-americana dona un pas de gegant per estar a Qatar aquest hivern. Un gol a la segona meitat del lateral esquerre Robinson ha donat la victòria a una selecció estatunidenca que es situa segona del grup CONCACAF a només un punt del Canadà, primera classificada. Consolidat ja com un fix de la selecció, Sergiño Dest ha tornat a ser titular i ha gaudit de tots els minuts possibles.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut