Barça-Asvel Villeurbanne: Victòria sense concessions (84-71)
Ofert per

Els de Saras s'imposen en un duel controlat de principi a fi de forma clara pels culers

Triomf clar i treballat del Barça davant l'Asvel Villeurbanne (84-71). Els de Saras han protagonitzat un gran inici de partit i des de llavors han sabut mantenir la diferència superior als 10 punts. Laprovittola, amb 20 punts, i Mirotic, amb 16, han estat els blaugrana més destacats del triomf culer a l'Eurolliga al Palau

Gran inici blaugrana

Els de Saras han saltat al parquet del Palau molt concentrats i efectius en atac. Un triple de Mirotic obria el marcador i a partir d’aquí els blaugrana no han reduït la intensitat ofensiva i defensiva (10-2, min 4). Un avantatge que els de Saras han sabut mantenir amb el pas dels minuts, aplicant una sòlida defensa que ha deixat al rival en 17 al final dels primers 10 minuts, acompanyant d’un bon encert ofensiu (28-17).

No afluixen el ritme

Al segon període el Barça ha seguit desplegant un bon joc. Un parcial de 8-2 favorable als de Saras ha permès eixamplar la diferència per sobre dels 15 punts (32-19, min 13). Els blaugrana han pogut marxar al descans amb 15 punts de diferència tot i l’error en el triple de Laprovittola en els darrers segons (45-30).

A la represa el conjunt blaugrana ha mantingut el bon encert ofensiu i això ha permès als de Saras superar la diferència per sobre dels 20 punts (68-45, min 30). En el darrer període el conjunt visitant ha pogut retallar diferències, si bé els de Saras han tingut controlat el matx en tot moment. Finalment el partit ha acabat 84-71 amb triomf culer.