UE Costa Brava - Barça B: Un punt de fe (2-2)

UE Costa Brava - Barça B: Un punt de fe (2-2)

Jutglà, autor del gol de l'empat al minut 90, ha guiat el conjunt de Sergi Barjuan, dominador de la possessió en tot moment, en el gir de guió vist en la segona meitat

Punt de fe. El Barça B ha aixecat un 2-0 advers gràcies a la qualitat golejadora de Ferran Jutglà, autor del doblet que ha situat l'empat final (2-2). Curt pel despertar dels de Sergi Barjuan en uns instants finals frenètics, quan la possessió culer, vista durant tot el matx, ha dinamitat els gols. D'aquesta manera, els barcelonistes han iniciat la segona volta de la Lliga amb un empat.  

Un domini de la pilota insuficient

Un inici de contrastos. Al Nou Estadi de Palamós, els gironins han posat el perill i els barcelonistes la possessió. Els de Sergi Barjuan han maldat per trobar els espais en la muralla defensiva dels locals. Un conjunt concentrat i centrat a aprofitar els contracops i les accions a pilota aturada.

Precisament, en dos córners consecutius, Carevic s'ha agegantat per negar la celebració del Costa Brava. Postergada, però, amb el gol de Cala en una sacada lateral. Insistent de cara a porteria després de l'1-0; contingut per una nova intervenció del montenegrí en una contra finalitzada pel 30. I és que en aquesta primera part, els d'Oriol Alsina han monopolitzat les aproximacions. Escasses per part dels culers, que solament han esglaiat amb una acció de Campins que quasi dibuixa el gol en contra. 

El 2-0 fa reaccionar als culers... 

La tendència no ha virat. En conseqüència, la UE Costa Brava ha doblat l'avantatge. I, altre cop, en una acció a pilota aturada. Aquesta vegada ha estat un gol olímpic de Galindo. Un 2-0 que ha esperonat els culers. Finalment, capaços de testar els reflexos de Marcos; efectius davant els xuts de Mika Mármol i  Ilias Akhomach. Una reacció i insistència que ha trobat premi. Jutglà ha caçat una pilota morta a l’àrea i, llançant-se a terra, ha retallat distàncies. 

... que empaten gràcies a l'oportunisme i qualitat de Jutglà

Amb temps per completar la remuntada, els de Sergi Barjuan han continuat portant la batuta del joc i han sumat més ocasions. Estèrils  fins a, altre cop, l'encert i la qualitat de Ferran Jutglà. El voluntariós davanter culer, amb una volea, ha evitat la derrota en la primera jornada de la segona volta. D'aquesta manera, el Barça B ha sumat un punt de fe que el mantenen en la novena plaça de la Primera RFEF Footers. Una competició que el pròxim dissabte 29 de gener oferirà un Barça B - Real Madrid Castilla. 

FITXA DEL PARTIT

UE Costa Brava, 2
Barça B, 2

UE Costa Brava: Marcos, Campins, Manu Royo, Forlín, Dani Pérez, Monreal, Sergio Gil (Álvaro, min. 53), Manchón (Galindo, min. 46), Antonio Romero, Cala (Ilyas, min. 74) i Nuha (Boris, min. 90)
Barça B: Carevic, Guillem Jaime (Jordi Escobar, min. 76), Comas (Mika Mármol, min. 46), Ramos Mingo, Balde, Orellana (Kays Ruiz, min. 55), Álvaro Sanz, L. De Vega, Ilias Akhomach, Peque Polo (Estanis, min. 76) i Jutglà

Gols: 1-0, Cala (min. 30); 2-0, Galindo (min. 65); 2-1, Jutglà (min. 77); 2-2, Jutglà (min. 90)

Àrbitre: Morales Moreno. Ha amonestat amb targeta groga els locals Sergio Gil (min. 26), Manchón (min. 39), Manu Royo (min. 51), Romero (min. 69), Ilyas (min. 75) i el visitant Comas (min. 35)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut