Espanya, classificada per jugar les semifinals

La selecció espanyola s’ha classificat per disputar les semifinals del Campionat d’Europa per sisena vegada consecutiva

Després de jugar-se l'última jornada de la Main Round del Grup II, aquesta ha estat la participació blaugrana

Polònia 27 – Espanya 28

Tot i que a Espanya li valia amb l’empat per classificar-se per disputar les semifinals del Campionat d’Europa, els homes de Jordi Ribera han guanyat el seu xoc davant de Polònia (27-28) i jugaran les semifinals per sisena vegada consecutiva dissabte a Budapest. El rival dels espanyols es decidirà a la jornada de dimecres per definir qui del Grup I es veurà les cares amb Espanya. Depenen del resultats de dimecres, Dinamarca, França o Islàndia serà la selecció que jugarà davant de la selecció espanyola.

Tot i sortir de titular, Gonzalo Pérez de Vargas no va tenir la millor actuació i el seleccionador espanyol va decidir substituir-lo per tal d’assegurar la solidesa defensiva per Rodrigo Corrales, un exblaugrana que va fer dues parades de mèrit a falta de mig minut per acabar el xoc per segellar la victòria. Ángel Fernández va jugar pràcticament tot el partit, on va sumar tres gols a més d’una bona defensa sobre el seus rivals. L’extrem Aleix Gómez, va sumar en totes les facetes del joc a més d’afegir tres gols al marcador. L’altre blaugrana a l’equip, Aitor Ariño, va jugar encara no dos minuts però va contribuir amb un gol.