Petrus, Langaro i Maciel entren en escena

Petrus, Langaro i Maciel entren en escena

Els sud-americans blaugrana busquen la classificació per al Mundial

Els blaugranes Thiagus Petrus i Haniel Langaro, defensant la samarreta del Brasil, i Leo Maciel, a càrrec de la porteria de l’Argentina, debuten aquest dimarts al campionat Centre i Sud-americà de seleccions que repartirà quatre bitllets per al Mundial del 2023.

El torneig es disputarà a Recife (Brasil) i consta de dos grups de quatre seleccions, tot i que Colòmbia no podrà competir en aquesta ocasió per dificultats relacionades amb la Covid-19. Els tres primers classificats, així com qui guanyi el partit entre el quart i el cinquè, aconseguiran una plaça al Mundial de l’any vinent.

Brasil i Argentina, grans favorites

L’Argentina, enquadrada al grup A, s’enfrontarà aquest dimarts a Bolívia i dijous a l'Uruguai. Per la seva banda, el Brasil competirà al Grup B i tindrà tres partits en tres dies: dimarts contra el Paraguai, dimecres contra Costa Rica i dijous contra Xile.

Els dos primers classificats de cada grup jugaran les semifinals aquest divendres, mentre que la final de la competició serà dissabte. Brasil i Argentina van disputar el partit pel títol l’any 2020 i tornen a partir com a grans favorites a Recife.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut