Croàcia cau eliminada i França depèn de si mateixa

Malgrat la victòria de Croàcia ja no podran passar a semifinals, mentre que França té a les seves mans la classificació

Aquests han estat els resultats de la tercera jornada de la Main Round amb participació blaugrana.

Islàndia 22 – Croàcia 23

Tot i que abans de començar el matx Croàcia ja sabia que no tenia cap possibilitat de classificar-se per a les semifinals, els croats van emportar-se una victòria de mèrit davant d'Islàndia. Els nòrdics anaven per davant a la conclusió dels primers 30 minuts (12-10) però la fe i la constància dels balcànics van permetre a poc a poc recuperar el desavantatge i acabar sumant dos punts estèrils però una victòria a la fi. La clau del partit va ser la del porter de Croàcia, Ivan Pesic, que va ser fonamental en deixar la seva porteria a zero els últims set minuts de partit.

El blaugrana Luka Cindric tot i jugar més de 40 minuts no va tenir la seva tarda més reeixida en atac. Només va poder marcar un gol en contraatac, però va fallar la resta dels seus llançaments. Això sí, va tornar a ser un jugador clau a l’hora de fer jugar els seus companys i en la distribució de joc des de la posició de central.

Montenegro 27 – França 36

França va deixar clar des de bon començament que la derrota de l’anterior jornada va ser un mal pas i no volia cometre dues vegades el mateix error però la diferència final no s’ajusta a la dificultat del xoc. Montenegro va jugar a un excel·lent nivell i només va cedir als minuts finals davant del talent dels francesos. Amb aquesta victòria, França té a les seves mans el pas a les semifinals. Si guanyen o empaten davant de Dinamarca, jugaran pel campionat sense importar el que faci Islàndia

El millor jugador dels culers que juguen amb França va tornar a ser Dika Mem. El lateral dret va ser la millor arma ofensiva dels gals i va marcar set gols dels 10 llançaments que va provar. A més va ser un dels jugadors destacats en defensa. Per a seva banda, Melvyn Richardson, va tornar a sumar en atac i va afegir tres gols al compte de França. A és, un cop recuperat del refredat que el va tenir fora al darrer partit, Ludovic Fàbregas va sumar un gol i la seva presència en defensa va ser fonamental.