El gest esportiu icònic amb la supercampiona Virginia

El gest esportiu icònic amb la supercampiona Virginia

Just després de guanyar la Supercopa d’Espanya, abans de celebrar el títol, la plantilla blaugrana va mantejar la seva excompanya, heroïna de la final

La final de la Supercopa 2022 passarà a la història, més enllà de l’exhibició blaugrana davant l’Atlético de Madrid (7-0), pel retorn de Virginia Torrecilla, després de superar un tumor cerebral que l’havia tingut pràcticament dos anys allunyada dels terrenys de joc. Al minut 85, es va produir l’esperat moment. La ‘14’ matalassera va ingressar al camp substituint Meseguer, recollint l’ovació de companyes, rivals, afició i de tot el futbol femení.

 

Just després del xiulet final, abans de celebrar el títol, les jugadores culers van celebrar la proesa de Virginia, blaugrana del 2012 i 2015, i molt estimada encara al vestidor. Primer es va fondre en una emotiva abraçada amb Irene Paredes, amb qui comparteix capitana a la selecció, i a continuació va ser tota la plantilla del Barça qui la va mantejar, en una imatge icònica de ‘fair play’ i dels valors de l’esport. Aquest dilluns, la foto és portada en gairebé tots els mitjans, fins i tot en els d’informació generalista.

El que ha aconseguit Virginia Torrecilla ha merescut tal reconeixement que, la mateixa Caroline Graham Hansen, escollida millor jugadora de la final, ho tenia clar a la roda de premsa posterior: “Per a mi la MVP és Virginia. Després de dos anys amb tantes dificultats, ha estat un gran dia per a ella, per al futbol i per al futbol femení d’Espanya”.

“És un exemple de superació”, manifestava en la mateixa línia l’entrenador Jonatan Giráldez.

El president Joan Laporta, present a Las Rozas, també va voler compartir uns instants amb la gran protagonista de la final. A la zona de vestidors, la va mostrat tot el seu suport i admiració a la supercampiona de la vida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut