Primera derrota d’Espanya (23-27)

La selecció espanyola perd davant de Noruega i encara no està classificada matemàticament

Espanya ha obert la tercera jornada de la Main Round per als jugadors blaugrana en el Campionat d’Europa

Espanya 23 – Noruega 27

Primera derrota de la selecció espanyola en aquest Campionat d’Europa que no va permetre allargar la seva ratxa victoriosa a 18 partits guanyats a l’Europeu. Els de Jordi Ribera només van estar per davant al marcador fins al 2-0 però a partir de llavors, la selecció escandinava va dominar el tempteig fins al final del partit. Malgrat un acostament a principis de la segona part a només un gol, els noruecs van saber aguantar la pressió i no van deixar que capgiressin el marcador. El fet que Espanya s’estigués durant 10 minuts sense marcar cap gol a la segona part va ser un dels factors per encaixar la primera derrota.

El jugador culer més destacat va ser l’extrem de Sabadell, Aleix Gómez. Seus van ser els primers quatre gols de la selecció i els seus robatoris perquè la selecció espanyola aguantés el ritme de Noruega però no n’hi va haver prou amb la seva contribució. El català va acabar amb cinc dianes. Gonzalo Pérez de Vargas va sortir de titular però no va poder ser l’home salvador d’altres partits tot i les seves aturades. Ángel Fernández va marcar només un gol i va combinar la seva posició amb l’Aitor Ariño, que va centrar els seus esforços en defensa en plantejar un sistema defensiu amb ell d’avançat per tal de limitar el joc rival.