Barça – Atlético de Madrid (prèvia): L’espina final

Barça – Atlético de Madrid (prèvia): L’espina final

12h, Barça TV, TV3 i La1: Culers i matalasseres es juguen la Supercopa a Las Rozas amb el precedent de la passada edició

La Supercopa d’Espanya 2022 es decidirà aquest diumenge al migdia a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, amb el Barça i l’Atlètic de Madrid com a aspirants. És la reedició de la semifinal de la temporada anterior, en què les blanc-i-vermelles es van imposar per penals a Almeria. De fet, aquell va ser el seu únic títol del curs i també l’únic que se li va escapar al Barça. 

Així, les culers intentaran treure’s l’espineta i alçar el primer títol de l’any. Seria la seva segona Supercopa -la primera va ser a Salamanca el 2020- i desempatarien al capdavant del palmarès.

A semis, dimecres, el conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez es va desfer ‘in extremis’ del Reial Madrid (1-0), mentre que les matalasseres van superar el Llevant per 2-3. 

En l’únic precedent d’aquesta campanya, al Centro Deportivo Wanda d’Alcalà de Henares, el Barça va seguir el seu camí triomfal a la Lliga amb un contundent 0-3.

El cos tècnic va citar les 19 futbolistes disponibles per a la final. L’equip viatjava aquest dissabte a Madrid, on ha realitzat l’entrenament i la roda de premsa previ, així com la tradicional foto d’entrenadors i capitanes amb el trofeu.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut