Barça B – UCAM Múrcia: És l’hora de revertir la dinàmica

Barça B – UCAM Múrcia: És l’hora de revertir la dinàmica

(19:00 hores, Esport3 i Footers) El filial, després de dues derrotes consecutives, vol tancar la primera volta amb victòria i recuperant bones sensacions

La primera volta de la Primera RFEF Footers arriba a la seva fi aquest cap de setmana amb la disputa de la jornada 19. El Barça B rep l’UCAM Murcia a l’Estadi Johan Cruyff aquest dissabte (19:00 hores, Esport3 i Footers) amb l’objectiu de revertir la dinàmica de les darreres setmanes i recuperar bones sensacions sobre el terreny de joc. El filial de Sergi Barjuan arriba al partit després de dues derrotes consecutives a Cornellà (1-0) i contra el Betis Deportivo (1-2), i vol refer-se per tornar a mirar a la zona alta de la taula.

El rival d’aquest dissabte, l’UCAM Murcia, arriba al partit en 16a posició, la primera de zona de descens, amb 19 punts, sis menys que el Barça B, que és 10è amb 25 punts. Els murcians van tornar a guanyar en l’última jornada (2-0 contra el Cornellà) després de tres derrotes consecutives contra el Villarreal B, l’Albacete i el San Fernando.

Jandro, gran novetat en la llista

Sergi Barjuan ha citat 18 jugadors per al partit que tancarà la primera volta. La principal novetat de la llista és Jandro Orellana, un cop recuperat de la lesió al recte femoral de la cama dreta que l’ha fet perdre’s vuit partits. Per contra, el tècnic no podrà comptar amb Ángel Rodado a causa d’un esquinç del lligament lateral extern del genoll esquerre. Tampoc hi serà Arnau Solà, que un cop recuperat de la Covid-19 és baixa per una lumbàlgia. Les seves baixes se sumen a les de Peque i Nils Mortimer. El tècnic ha citat als jugadors juvenils Aleix Garrido, Estanis i Ander Astralaga, a més de l’habitual Ilias Akhomach.

A tot això cal sumar-hi les absències de jugadors que treballen aquests dies amb el primer equip: Arnau Tenas, Ferran Jutglà, EZ Abde, Balde i Gavi. Nico, per la seva banda, ja és jugador amb dorsal definitiu de primer equip.

Amb totes aquestes novetats, la llista de convocats per al Barça B – UCAM Murcia la formen els següents jugadors: Carevic, Guillem, Comas, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Lucas De Vega, Matheus, Kays Ruiz, Ndiaye, Jandro, Z. Ghailan, Peque Polo, Ramos Mingo, Jordi Escobar, Ilias Akhomach, Ander, Aleix i Estanis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut