Espanya guanya in extremis

La selecció espanyola s’endú els dos punts en un partit que els russos han pogut empatar en un penal amb el temps esgotat

Rússia 25 – Espanya 26

La selecció que dirigeix Jordi Ribera va sumar una nova victòria, aquesta vegada davant de Rússia, per un marcador de 25-26 i segueix invicta en aquest campionat i allarga la seva ratxa de victòries consecutives a disset. Rússia guanyava per quatre gols de diferència a falta de només 14 minuts (22-18) però només va ser capaç de sumar tres gols més en aquest període i la selecció espanyola va capgirar el marcador en una mostra d’orgull i compromís competitiu que no van perdre fins que els àrbitres van xiular la finalització del partit.

Gonzalo Pérez de Vargas, el porter blaugrana va ser clau en la victòria espanyola tot i no sortir com a titular davant de Rússia. El seleccionador espanyol va decidir fer un canvi a la porteria que havia defensat Rodrigo Corrales i Gonzalo va tenir unes parades de mèrit que va permetre tornar a enganxar-se al partit. Amb el temps acabat i un penal en contra, Gonzalo va tapar molt bé la porteria i Igor Soroka va estavellar la pilota al pal per donar els dos punts a Espanya.

Per la seva banda, Aleix Gómez va tornar a ser fonamental en l’atac i va marcar dos gols mentre que Ángel Fernández va marcar els quatre xuts que va intentar. Aitor Ariño, l’altre extrem culer, va gaudir de molts minuts a la pista, però només va fer un llançament de cara a porteria que va fallar.