Un Clàssic de debutants

Un Clàssic de debutants

Fins a quatre culers han disputat els seus primers minuts en un duel davant el Reial Madrid

Un Clàssic de debuts. Els culers Ferran Torres, Abde, Nico i Jutglà han disputat els seus primers minuts com a culers davant el Reial Madrid, en el Clàssic de les semifinals de la Supercopa d'Espanya que ha acabat amb un 2-3 per als blancs.

Ferran Torres

El nou fitxatge barcelonista ha estat titular i ha debutat d’inici com a jugador blaugrana. I ho ha fet en un Clàssic davant el Reial Madrid! Ferran ha disputat 45 minuts, fins que ha estat substituït per Abde al descans.

El ‘19’ culer ha jugat en la banda dreta de l’atac barcelonista, i s’ha mostrat molt actiu i amb molta intensitat. A més, ha rebut una targeta groga per una falta sobre Mendy.

El valencià s’uneix a la llista de jugadors que han disputat els seus primers minuts com a culer en un Clàssic, com Sergi Roberto (2010/11), Alexis i Cesc Fàbregas (2011/12), Luis Suárez (2014/15) o Semedo (2017/18), entre d’altres.

Ez Abde

El jove extrem també ha disputat els seus primer minuts en un Clàssic. El ‘33’ culer ha entrat al descans substituint a l’altre debutant, Ferran Torres, i s’ha situat a l’extrem dret de l’atac blaugrana. A la pròrroga, al minut 110, ha estat substituït per Jutglà, disputant 65 minuts. 

Nico González

El migcampista culer també ha entrat a la segona part. El '28' barcelonista ha entrat al minut 78 en el lloc de Gavi per jugar en el centre del camp amb Sergio Busquets i Pedri. En total, amb la pròrroga, ha disputat 42 minuts.

Ferran Jutglà

El davanter català ha entrat a la pròrroga en el lloc d'Abde, al minut 110, disputant els darrers 10 minuts del temps extra en la punta de l'atac barcelonista. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut