Nou test d’alçada al Palau

Nou test d’alçada al Palau

El Barça rep (dijous, 21h) a l’Anadolu Efes, l’actual campió

El Barça rebrà aquest dijous al Palau (21h, DAZN i Movistar+) l’actual campió de l’Eurolliga, l’Anadolu Efes Istanbul, en una reedició de l’última final de la Final Four. Els de Saras Jasikevicius buscaran refer-se de la derrota de dimarts i continuar com a líders de la competició tot i els estralls de la Covid-19.

El rival

L’Anadolu Efes no ha jugat encara cap partit al 2022, ni a la seva lliga ni a Europa, després que s’ajornés el seu duel de la jornada passada a Vitòria per positius al Bitci Baskonia. Els jugadors més perillosos del conjunt turc són Vasilije Micic (16,3 punts per partit), Shane Larkin (14,2 punts i 5,1 assistències per partit) i l’exblaugrana Tibor Pleiss (10,6 punts i 4,3 rebots per partit).

El Barça

El conjunt blaugrana ja va vèncer a Istanbul a la primera volta (93-95) i buscarà tornar a la victòria davant l’afició del Palau. Sergi Martínez i Brandon Davies ja van jugar dimarts un cop superada la Covid-19 i, ara, Saras Jasikevicius podria recuperar Dante Exum, pendent d’una última prova PCR abans del partit.

No estaran al partit per lesió Pierre Oriola, Nick Calathes i Alex Abrines.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut