Cinc altes mèdiques per al Clàssic
Ofert per

Cinc altes mèdiques per al Clàssic

R. Araujo, Ansu Fati, Pedri, Ferran Torres i F. de Jong han rebut l'alta aquest dimarts i podrien jugar contra el Reial Madrid

Grans notícies per al FC Barcelona. Aquest dimarts han rebut l'alta mèdica fins a cinc jugadors del primer equip i podran estar disponibles per al Clàssic d'aquest dimecres, partit corresponent a les semifinals de la Supercopa d'Espanya.

Així doncs, Xavi Hernández podrà comptar amb Ronald Araujo, Ansu Fati, Pedri, Ferran Torres i Frenkie de Jong per al partidàs davant el Reial Madrid. Cal destacar que podria ser el debut oficial de Ferran Torres com a jugador blaugrana, recentment inscrit a la LFP després d'arribar a Can Barça procedent del Manchester City. 

 

Ferran Torres i Pedri, primer entrenament amb el grup

El primer equip s'ha exercitat aquesta tarda amb tots els jugadors disponibles al Prince Faisal Stadium de l'Aràbia Saudita. I la novetat ha estat la presència de Pedri i Ferran Torres, que s'han incorporat al grup aquesta tarda.


Cal recordar que els dos futbolistes van donar negatiu per Covid-19 a la prova PCR i aquest dimarts al matí han agafat un avió per incorporar-se a l'expedició blaugrana a Riad, acompanyats del president Joan Laporta.

 

D'aquesta manera, Xavi Hernández ha pogut comptar en la sessió d'aquesta tarda amb dues peces més per acabar de preparar el partit que es disputarà aquest dimecres, contra el Reial Madrid, en les semifinals d'una Supercopa d'Espanya que es preveu emocionant.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut