Torna l’Eurolliga amb la visita de l’AX Exchange Armani Milà

Torna l’Eurolliga amb la visita de l’AX Exchange Armani Milà

El primer partit europeu de 2022 reeditarà l'última semifinal

El Barça torna a l’Eurolliga aquest dimarts (21.00 hores, DAZN i Movistar +), amb la visita de l’AX Armani Exchange Milà. El partit, el primer del 2022 a la competició continental, serà una reedició de la semifinal de la passada temporada amb el condicionant afegit de la Covid-19, que ha afectat als dos equips.

El rival

El conjunt italià no disputa un partit d’Eurolliga des del 16 de desembre a causa de diversos positius, tot i que la setmana passada ja va agafar ritme de competició amb dues victòries a la seva lliga.

L’equip d’Ettore Messina va vèncer el Barça a la primera volta (75-70) i és sisè a la classificació de l’Eurolliga, amb 10 victòries i sis derrotes. Els homes més destacats de l’equip són Kyle Hines (7,9 punts i 5,1 rebots per partit), Nicolo Melli (8,1 punts i 5,7 rebots per partit) i Sergio Rodriguez (8,5 punts i 4,9 assistències per partit).

Un cop superada una allau de casos de Covid-19, el Milà arriba amb tres baixes segures per lesió al Palau Blaugrana: Dinos Mitoglou, Shavon Shields i Gigi Datome.

El Barça

El Barça afrontarà la visita del Milà com a líder de l’Eurolliga (15 victòries i 3 derrotes) i encara no coneix la desfeta al Palau Blaugrana en competició europea aquesta temporada, després d’haver jugat ja 9 partits a casa.

Saras Jasikevicius compta amb les baixes per lesió d’Oriola, Calathes i Abrines, mentre que els casos de Covid-19 afecten encara Dante Exum, Sergi Martínez i Michael Caicedo. Brandon Davies i Gael Bonilla ja s’han pogut exercitar amb l’equip, però resten a l’espera de noves proves PCR per determinar si són aptes pel partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut