Barça B – Betis Deportivo: Començar l’any amb bon peu

Barça B – Betis Deportivo: Començar l’any amb bon peu

[17 hores, Esport3 i Footters] Els blaugranes reprenen la Primera RFEF a casa en el primer partit després de l’aturada nadalenca, amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria

Aquest diumenge torna en acció el Barça B. I és que la Primera RFEF es reprèn després de l’aturada nadalenca. D’aquesta manera, el filial blaugrana afronta la visita del Betis Deportivo a l’Estadi Johan Cruyff corresponent a la jornada número 18 (17 hores, Esport3 i Footters).

Els blaugranes volen començar l’any amb bon peu després d’acomiadar el 2021 amb una derrota cruel a Cornellà en l’últim minut (1-0). El conjunt que dirigeix Sergi Barjuan s’ha fet fort a casa i vol sumar un nou triomf davant l’afició. En l’últim partit com a local, els blaugranes van superar l’Atlético Baleares per 3-1. 

El Betis Deportivo, per la seva banda, arriba al partit com a cuer en la classificació amb una ratxa de sis derrotes consecutives i sense haver guanyat encara a domicili. Però, precisament, per això el fan un rival molt perillós que arriba al Johan Cruyff amb la necessitat de sumar punts. A més, el filial verd-i-blanc va canviar l’entrenador a finals de novembre i Pablo del Pino va substituir Manel Ruano.

“Hem de jugar sense mirar la classificació”. Són paraules de Sergi Barjuan davant dels micròfons de Barça TV en la prèvia del duel. El tècnic té clar que l’equip no es pot relaxar i ha deixat molt clar als jugadors que l’equip haurà de fer un bon partit per superar el Betis Deportivo.

Per aquest duel, Sergi Barjuan no podrà comptar amb Ferran Jutglà i Abde, amb dinàmica de primer equip, ni tampoc amb els lesionats Igor Gomes, Jandro, Aranda, Peque i Nils Mortimer, aquest últim amb una lesió al bíceps femoral de la cama dreta. Amb qui sí que ho podrà fer serà amb Álvaro Sanz que tot i disputar 15 minuts amb el primer equip aquest dissabte davant el Granada estarà disponible a les ordres de Sergi Barjuan, així com també Ilias Akhomach i Alejandro Balde. Aleix Garrido i Estanis Pedrola, del Juvenil A, completen la convocatòria, que és la següent: 

Carevic, Guillem, Comas, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Rodado, L. De Vega, Matheus, Ndiaye, Z. Ghailan, Peque Polo, Ramos Mingo, J. Escobar, Arnau Tenas, Balde, Ilias Akhomach, A. Solà, Aleix Garrido i Estanis.

A les 17 hores, començarà a rodar la primera pilota del 2022 al Johan Cruyff. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut