El FC Barcelona, l'equip que marca més gols de cap a la Lliga

El FC Barcelona, l'equip que marca més gols de cap a la Lliga

Luuk de Jong i Ronald Araujo, amb dues dianes cadascun, són els blaugranes que més han aportat a aquesta estadística

El FC Barcelona està abonat als gols de cap. L'elenc de Xavi Hernández lidera aquesta estadística en la Lliga, amb vuit, per davant d'Atlètic de Madrid i de Rayo Vallecano. Luuk de Jong i Ronald Araujo, ambdós amb dues dianes, són els culers que més han aportat en aquesta dada.

Cap altre equip de la Lliga atrapa el Barça. Els blaugranes ocupen la posició d'or amb vuit gols de cap. Atlètic de Madrid i Rayo Vallecano són els immediats perseguidors, amb sis. A continuació, apareixen Osasuna, Mallorca, Sevilla, Vila-real i Athletic Club, amb cinc.

A més a més, destacar que els de Xavi han perforat la xarxa amb el cap més vegada que en tota la campanya passada. En la Lliga 2021/22, els blaugranes s'han elevat fins als vuit gols en 20 partits. En el curs anterior, en van celebrar set després de rematar amb la testa.

Luuk de Jong, segona jornada seguida marcant de cap

El davanter holandès està en ratxa de cara a porteria, i amb el cap. Davant el Granada (1-1) i després d'una assistència melòdica de Dani Alves, el futbolista més veterà de la història del Barça a jugar un partit de la Lliga, el 17 va estendre el seu estat de gràcia. Per segon matx consecutiu, la seva llista de gols de cap amb el Barça es va engrandir; de moment, n'acumula dos, igual que Ronald Araujo. Els altres barcelonistes que completen aquesta estadística són: Jutglà, Memphis, Gerard Piqué i Braithwaite. Els quatre amb una diana amb l'element pensant del cos.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut