El BAXI Manresa, el primer rival del 2022

El BAXI Manresa, el primer rival del 2022

L’equip recupera Kuric, Laprovittola i Jasikevicius després de superar el Covid-19

El Barça rep aquest diumenge, a les 17h i en directe per #Vamos de Movistar+, el BAXI Manresa en la que serà la 14a jornada de la Lliga Endesa. Aquest partit s’hauria d’haver disputat el 19 de desembre i ha estat ajornat en dues ocasions per casos de Covid-19 en l’equip visitant i també en el Barça.

El rival

Es troba en situació d’entrar a la Copa del Rei. Actualment té un balanç de 8 triomfs i 6 derrotes i ocupa la 8a posició en la classificació. L’equip que entrena Pedro Martínez té en els interior Chima Moneke (12,9 punts i 7,6 rebots) i Ismael Bako (11,9 punts i 5,8 rebots) els seus jugadors més incisius. A més, no cal oblidar jugadors com Thomasson, Dani Pérez, Francisco, Sima, Vaulet, Maye o Berzins, entre d'altres.

Cal destacar que l’equip del Bages és el tercer màxim anotador de l’ACB amb una mitjana de 83 punts, el segon equip que més rebots ofensius agafa (12,8) i és l’equip que més pilotes recupera (8,7).

El Barça

Torna a competir després de 10 dies sense competició a causa dels casos de Covid-19. Sarunas Jasikevicius, Kyle Kuric i Nico Laprovittola podran tornar a l’equip que, incloent tres jugadors del filial, compta amb un total d’11 jugadors: Jokubaitis, Laprovittola, Ubal, Villar; Kuric, Higgins, Hayes; Smits, Mirotic, Sanli i Nnaji. Sarunas Jasikevicius, també negatiu, podrà tornar a dirigir l'equip.

Són baixa per lesió Oriola i Calathes -tots dos recuperats de la Covid-19- i Alex Abrines, mentre que són baixa per Covid-19 Brandon Davies, Dante Exum, Sergi Martínez i Gael Bonilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut