Granadilla-Barça: Torna la Primera Iberdrola, torna el Femení

Granadilla-Barça: Torna la Primera Iberdrola, torna el Femení

17.00 hora peninsular, Esport3 en directe i Barça TV en diferit: El partit a Tenerife, primer repte del nou any per les de Jonatan Giráldez

Aquest dissabte el FC Barcelona Femení torna a la competició, en la primera jornada de la segona volta de la Primera Iberdrola. I ho fa al camp de la UD Granadilla de Tenerife, quart classificat de la Lliga, en un partit que es podrà seguir en directe per Esport3 i en diferit per Barça TV. 

Novetats en la convocatòria

El FC Barcelona Femení afronta el partit amb diverses baixes. Jenni Hermoso, Alexia i Crnogorcevic romanen aïllades per positiu de Covid i continuen de baixa María León, Mariona, Pereira, Bruna i Falcón.

La nota positiva ha estat l’alta mèdica que va rebre Asisat Oshoala després de quasi dos mesos i la davantera nigeriana resta a disposició de l’entrenador Jonatan Giráldez. Tanmateix, han entrat a la llista les jugadores María Molina, María Pérez, Ornella Vignola i Ona Baradad, del filial.

D’aquesta manera, el FC Barcelona Femení retorna a la competició situat en el primer lloc de la taula amb 15 triomfs en 15 partits, havent marcat 86 gols i rebent-ne 4.

Les valoracions de Jonatan Giráldez i Patri Guijarro

Un camp sempre difícil

L’estadi de La Palmera, seu dels partits del Granadilla, ha estat un camp complicat tradicionalment per als interessos de les blaugranes. La passada temporada hi van guanyar per 0-1, amb un gol de Bruna Vilamala, en un partit molt exigent, previ al títol. Mirant enrere, s’hi veuen dues derrotes blaugranes a Tenerife (2017/18 i 2018/19) per 1-0.

Ara per ara, la UD Granadilla ocupa el quart lloc de la taula, lluitant per accedir als llocs que donen plaça a la Champions de la propera temporada. Aquesta classificació es degut a la bona línia de les de canàries, que han guanyat els darrers 4 partits que han disputat en Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut