Ferran Torres: “Afronto aquest repte amb ambició, humilitat i moltes ganes”

Ferran Torres: “Afronto aquest repte amb ambició, humilitat i moltes ganes”

El nou jugador del Barça assegura que podria estar a punt per al Clàssic de la Supercopa del dia 12 de gener

Ferran Torres ja és un culer més. El nou davanter del Barça ha estat presentat de manera oficial aquest dilluns, primer amb la tradicional sessió de fotos al Camp Nou i tot seguit en una roda de premsa telemàtica en què han participat també el president Joan Laporta, el vicepresident Rafa Yuste i el Director de Futbol Mateu Alemany. “Afronto el repte de jugar al Barça amb ambició, humilitat i moltes ganes”, ha declarat.


Ferran Torres ha explicat les raons del seu fitxatge pel Barça procedent d’un Manchester City que va ser finalista de Champions i és líder destacat de la Premier League: “Quan vaig marxar al City ja tenia la idea de tornar un dia a la Lliga i el Barça em va mostrar el seu interès. Jo sóc un jugador ambiciós i m’agraden els reptes. Vull portar el Barça on es mereix”.

Guardiola és un dels millors del món i m’ha fet jugar en diverses posicions. He après molt d’ell

Ferran Torres

El futbolista ha reconegut que venir al Barça “era una bona opció per a mi i per a la meva família” i ha reconegut que Josep Guardiola ha tingut una gran influència en ell: “Guardiola és un dels millors del món i m’ha fet jugar en diverses posicions. He après molt d’ell al Manchester City”.

Lesionat des del duel del passat 10 d’octubre a la UEFA Nations League, el valencià ha explicat que “la recuperació va bé” i espera poder estar disponible per al Clàssic de la semifinal de la Supercopa d’Espanya del proper 12 de gener. 

Laporta: “És un tros de jugador”

El president Joan Laporta s’ha desfet en elogis cap al futbolista de 21 anys. “Ets jove però ja tens un recorregut molt important”, li ha dit directament al jugador. “Sabíem de la situació del Ferran i ens va agradar molt les ganes que tenia de venir al Barça. A més, tenim una bona relació amb les persones que dirigeixen el Manchester City”, ha afirmat. Laporta ha descrit Ferran Torres com “un tros de jugador”.


La inscripció del jugador i altres fitxatges

Una de les qüestions més comentades els darrers dies ha estat el fet de poder inscriure el jugador en aquest mercat d’hivern. El Director de Futbol, Mateu Alemany, ha estat clar: “La realitat és que quan vàrem signar el Ferran Torres sabíem que no teníem límit salarial però venim fent feines en diferents vies i tenim el convenciment que pugui ser inscrit”. En aquest sentit, el propi jugador s’ha mostrat “tranquil perquè el Club està fent tot el possible”.

En la mateixa línia, tant Joan Laporta com Mateu Alemany han reconegut que Dani Alves serà inscrit aquest mateix dilluns o dimarts. 

Sobre la continuïtat d’Ousmane Dembélé, Alemany ha explicat que el jugador té una oferta de renovació i que el Club està esperant una resposta definitiva per part dels agents del jugador francès en “una situació que no es pot dilatar molt més”. Sobre altres fitxatges, ha reconegut que primer cal donar sortida a jugadors per poder-ne anunciar de nous.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut