Sprint final abans de l’aturada per l’Eurocopa i la Copa Amèrica

Sprint final abans de l’aturada per l’Eurocopa i la Copa Amèrica

L’equip ha reprès els entrenaments per preparar el partit de dimarts a Valdepeñas

Primera sessió de l’any del Barça de Velasco que pot assegurar-se acabar la primera volta com a líder en cas de victòria a Valdepeñas dimarts que ve. L’equip torna a la feina tres dies, inclòs el partit a Valdepeñas, i després la competició s’atura fins al 12 de febrer per la disputa l’Europeu i la Copa Amèrica, que pot suposar l’èxode de fins a 10 jugadors blaugrana. Els entrenaments del primer equip s’aturaran fins al 20 de gener. La lliga es reprendrà el dissabte dia 12 de febrer amb una jornada unificada, l’última de la primera volta, i el Barça s’enfrontarà al Cartagena (dissabte 12/2, 18:30h).

Primera plaça en joc a Valdepeñas

El Barça afronta la penúltima jornada d’aquesta primera volta com a líder amb sis punts d’avantatge sobre el conjunt manxec, que té un partit menys. S’enfronten els dos millors equips fins ara de la competició. El Barça només ha perdut un partit a la pista de Palma Futsal i encadena 11 victòries i un empat en els últims dotze partits de lliga. I Valdepeñas ha guanyat tots els partits com a local i només ha cedit dues derrotes a les pistes de Movistar Inter i Xota, i un empat a Santa Coloma.

Tres baixes ja conegudes

Per al partit a Valdepeñas, els blaugranes tenen les baixes segures dels lesionats Esquerdinha i Povill, i també la de Carlos Ortiz, que va donar positiu per Covid el passat dia 27 de desembre.

Per al primer entrenament de l’any Velasco ha comptat amb cinc ‘reforços’ del filial: Ortas, que ja jugar contra Aspil; Rubén, Campàs, Valderrama i el porter Àlex Lluch. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut