Primer entrenament de Ferran Torres

Primer entrenament de Ferran Torres

El nou jugador blaugrana ha entrenat al marge seguint amb el seu procés de recuperació de la lesió que es va fer al peu dret el passat mes d’octubre i Pedri, Ansu i Memphis s'han afegit als entrenaments

El primer equip ha tornat als entrenament després de les vacances de Nadal i ho ha fet amb la darrera incorporació blaugrana, Ferran Torres, i la presència de Pedri, Ansu i Memphis, que segueixen avançant en la seva recuperació. Per la seva part, Ferran Torres s'ha entrenat al marge seguint amb el seu procés de recuperació de la lesió que es va fer al peu dret el passat mes d’octubre. Seguint els protocols Covid marcat per la Lliga, en aquesta primera sessió els jugadors encara s’han entrenat per grups reduïts. 


Les 10 absències han estat les de Gerard Piqué, Ronald Araujo, Sergiño Dest, Neto i Philippe Coutinho, Alejandro Balde, Jordi Alba, Dani Alves, Clément Lenglet i Ousmane Dembele. Piqué, Araujo, Dest, Coutinho i Neto no s’han entrenat amb permís del tècnic, Alejandro Balde ha donat positiu al test d’antígens realitzat avui abans de l’entrenament seguint el protocol Covid-19 de LaLiga. Mentre que Ousmane Dembele no s’ha entrenat al haver reportat als Serveis Mèdics del Club un malestar general i està pendent del resultat PCR. Tampoc s'han entrenat Lenglet, Dani Alves i Jordi Alba, positius per Covid-19.

A això cal afegir el cas de Yusuf Demir, que no s’entrena amb permís del Club pendent de resoldre el seu futur. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut