El Barça rep un Aspil que somia amb la Copa

El Barça rep un Aspil que somia amb la Copa

Velasco afronta l’últim partit de l’any al Palau amb les baixes de Povill, Esquerdinha i Ortiz (dc, 20:30h, en directe BarçaTV, Esport3 i Gol)

A falta de només tres partits per acabar la primera volta, i a només una setmana vista del partit a Valdepeñas, el Barça no pot fallar contra l’Aspil al Palau per mantenir el liderat i la distància de tres punts respecte el conjunt manxec. El Barça-Aspil es disputarà aquest dimecres a les 20:30h i serà retransmès en directe per BarçaTV, BarçaTV+, Esport3 i Gol.

Els blaugranes tenen tres baixes: Povill i Esquerdinha, lesionats; i Carlos Ortiz, positiu per Covid-19. La convocatòria és d’onze jugadors, els deu disponibles del primer equip i el jugador del filial Albert Ortas.

Adolfo elogia a Pato

Adolfo Fernández, protagonista a la prèvia, ha tingut bones paraules cap a Ribera Navarra i cap al seu entrenador José Lucas Mena ‘Pato’. “Té molt de mèrit el que fa Pato perquè cada temporada agafa una plantilla jove i renovada i treu bons resultats i, el que és encara més difícil, aconsegueix que l’equip jugui un futbol sala atractiu. Per això Ribera mereix el màxim respecte i el partit exigirà màxima concentració, sobretot perquè ells necessiten els tres punts per ser a la Copa”, explica Adolfo.

El colomenc també s’ha mostrat ambiciós respecte als objectius de l’equip. “Ja estem classificats per a la Copa, però això no deixa de ser una obligació per a nosaltres. L’objectiu és guanyar tots els títols possibles i, a curt termini, acabar primers la lliga regular. L’exigència ha de ser màxima en aquest Club i no podem relaxar-nos perquè l’obligació és competir per guanyar cada partit”, explica Adolfo.

Per últim Adolfo lamenta la suspensió de diversos partits de la tretzena jornada a causa del Covid. “És complicat però hem de conviure amb això i, sobretot, ser prudents i actuar amb responsabilitat cadascú de nosaltres i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut