Un triomf de rècord

Un triomf de rècord

La victòria dels de Saras, amb una remuntada històrica inclosa, ens deixa diverses dades que cal destacar

Els de Saras van sumar aquest dimecres el 15è triomf del curs a l'Eurolliga en 17 partits. Un registre de 15-2 que suposa la millor primera volta de la història del Club a l'Eurolliga des que hi ha aquest format, estrenat el curs 2016/17. Però els bon registres del líder de l'Eurolliga no s'aturen aquí.

Nou victòries amb anotació històrica

La victòria contra UNICS Kazan (111-109) suposa el novè triomf seguits en la competició europea que suposen tot un rècord des que es disputa aquest format. Un triomf que es va gestar amb un darrer període espectacular dels blaugrana. I és que els de Saras van anotar fins a 47 punts en els 10 darrers minuts de joc, la millor estadística aconseguida mai pel Barça a l'Eurolliga. 

La major remuntada

A més, la remuntada de 20 punts de diferència en contra (51-71) també és la major del Barça en un partit en el qual s'hagi acabat imposant. L'anterior major remuntada eren 17 punts (25-42 contra Anadolu Efes la temporada 2018/19. Finalment, cal destacar que el Barça va anotar 42 dels 44 tirs lliures. Aquests 42 tirs lliures anotats igualen el rècord de l'Eurolliga que prèviament havia assolit la Cibona de Zagreb el curs 2006/07 contra Union Olimpija.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut