Barça - UNICS Kazan: Remuntada èpica al Palau (111-109)
Ofert per

Els culers, que perdien de 20 punts al darrer quart, forcen la pròrroga i guanyen en un partit d'infart, amb una espectacular reacció d'orgull del líder

Espectacular victòria culer en el que ha estat l’últim partit europeu al Palau del 2021. El Barça ha superat a l'UNICS Kazan (111-109) en un partit absolutament trepidant fins al final, que després de 40 minuts d'infart, ha acabat decidint-se a la pròrroga amb un desenllaç apoteòsic. Victòria històrica que permet al Barça seguir líder i invicte a Europa al Palau.

Inici trepidant

El primer quart ha estat el clar reflex del que seria el partit: ritme trepidant i encert ofensiu, que ha acabat amb un 27-28 al marcador al final dels primers 10 minuts, amb l'exblaugrana Henzonja molt endollat però també amb un gran Mirotic per part barcelonista.

Al segon quart, però, la intensitat i velocitat visitant ha superat als de Saras, i l'encert en el triple de l'UNICS Kazan ha permès als russos distanciar-se mínimament al marcador i marxar al descans amb un 37-46, amb un Barça sense encert en atac.

Domini visitant

Ja a la segona part, la superioritat visitant ha seguit en augment, amb un gran Lorenzo Brown des de la línia de tres i amb el Barça superat físicament pel conjunt rus, que ha arribat a situar-se +20 (51-71), per acabar tancant el quart amb un contundent 57-74.

Reacció d'orgull

Tot i així, els de Saras no han perdut la cara al partit i han sortit al darrer quart a per totes. I així ha estat. Malgrat començar el període amb un triple en contra (i +20 pel Kazan), reacció d'orgull amb un Palau encès, que ha vist com, progressivament, el Barça anava eliminant l'escletxa al marcador, amb grans minuts de Rokas en atac. També amb Mirotic i Kuric endollats, amb un parcial d'11-0 el Barça ha tornat a ajustar-ho tot als instants finals, culminant la remuntada èpica situant el 94-94 i forçant la pròrroga després d'un últim quart sensacional en atac.

El temps extra ha estat un constant estira-i-arronsa entre tots dos equips, sense cap dels dos sent capaç de desempallegar-se del rival. Un cara a cara on l'esforç culer, juntament amb la força del Palau, ha acabat decantant el matx. Remuntada i victòria històrica (111-109) que tanca una magnífica primera volta a l'Eurolliga, amb 15 victòries i només dues derrotes, el millor registre històric per als blaugrana.