Els vincles de Ferran amb el vestidor blaugrana

Els vincles de Ferran amb el vestidor blaugrana

El nou fitxatge barcelonista arriba a un equip amb molts vells coneguts, tant a nivell de Club com amb la selecció

Ja és oficial: Ferran Torres s’ha convertit en un nou integrant del primer equip del FC Barcelona. Una plantilla plena de jugadors molt joves on Ferran, amb 21 anys, passa també a formar part de la generació catalogada com a ‘Dream Teen’.

A part d’haver estat entrenat per dues llegendes culers (com a jugadors i també com a tècnics) com són Pep Guardiola i Luis Enrique, l’extrem valencià arriba a un vestidor amb diversos vells coneguts, tant a nivell de clubs com de selecció. A continuació repassem aquests vincles:

València

Durant la seva trajectòria al València, on va debutar com a professional el 2017, Ferran va coincidir dues temporades amb l’actual porter blaugrana Neto. Tots dos van jugar junts les temporades 2017/18 i 2018/19, fins que Neto va arribar a Can Barça l’estiu del 2019.

Manchester City

Al conjunt anglès va coincidir la passada temporada amb Eric Garcia, juntament amb el recentment retirat Kun Agüero. A més, amb Eric també ha coincidit a l’absoluta espanyola, disputant junts el passat estiu l’Eurocopa, però també a les categories inferiors, on van guanyar junts l’Eurocopa sub-17 (2017) i l’Eurocopa sub-19 (2019).

Selecció espanyola absoluta

A banda del ja esmentat Eric Garcia, amb la selecció absoluta espanyola Ferran també ha jugat amb diversos jugadors de la plantilla culer. A l’Eurocopa, juntament amb Eric, també va compartir vestidor amb dos dels capitans culers: Sergio Busquets i Jordi Alba, i també amb Pedri. Anteriorment, també havia coincidit amb l’absoluta amb Ansu Fati, i recentment ho ha fet amb el jove Gavi i amb Sergi Roberto a la Final Four de la Nations League.

Categories inferiors de la selecció espanyola

Amb Arnau Tenas, porter del Barça B i habitual a les convocatòries del primer equip, també va coincidir, igual que Eric, a l’Eurocopa sub-19 que va guanyar la selecció espanyola, en una plantilla on també hi eren dos membres més de l’actual filial culer: Álvaro Sanz i Jandro Orellana. Quant a la sub-21, ha coincidit amb Iñaki Peña, Ansu Fati i Eric Garcia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut