El primer equip tornarà als entrenaments el 28 de desembre

El primer equip tornarà als entrenaments el 28 de desembre

Els de Xavi Hernández tindran una setmana de vacances abans d’afrontar l’inici del 2022

El primer equip tindrà uns dies de vacances de Nadal després del duel d’aquest dimarts contra el Sevilla. Xavi Hernández ha decidit donar festa als seus jugadors fins al dimarts 28 de desembre, quan tornin als entrenaments a la Ciutat Esportiva, a partir de les 18 hores. 

D’aquesta manera, l’equip passarà el Nadal i el Sant Esteve amb la família amb l’objectiu d’agafar forces per afrontar el 2022 amb energies renovades. 

Els 4 primers partits de l’any, lluny del Camp Nou

Perquè l’inici d’any no es preveu fàcil, entre d’altres amb la disputa de la Supercopa d’Espanya del 12 al 16 de gener.

Abans, però, el Barça viatjarà a Mallorca en el primer partit de l’any (diumenge 02/01, a les 21 hores), mentre que debutarà a la Copa contra el Linares (dimecres 05/01, a les 19.30 hores). En els dies previs a volar cap a l’Aràbia Saudita per a les semifinals de la Supercopa contra el Madrid (dimecres 12/01), l’equip visitarà el Nuevo Los Cármenes per jugar contra el Granada a la Lliga (dissabte 08/01, a les 18.30 hores). 

Això significa que, com a mínim, el Barça jugarà els quatre primers partits del 2022 lluny del Camp Nou, cinc si s’aconsegueix accedir a la final de la Supercopa. 

El primer enfrontament a casa, doncs, ja serà el 18-19-20 de gener, contra el Rayo, a la Lliga. Els blaugrana acabaran el mes de gener a Mendizorrotza, contra l’Alabès (22 o 23 de gener).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut