L’UNICS Kazan, un rival a l’alça

L’UNICS Kazan, un rival a l’alça

L’exblaugrana Hezonja, un dels jugadors més destacat de l’equip rus (dimecres, 21h)

El Barça rep aquest dimecres, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, l’UNICS Kazan en la que serà la 17a jornada de l’Eurolliga. Aquest serà l’últim partit europeu al Palau del 2021, que encara podrà veure un últim partit de Lliga Endesa el 28 de desembre contra el MoraBanc Andorra.

El rival

És un dels equips més en forma de l’Eurolliga. Ha guanyat 7 dels últims 8 partits disputats i això ha fet que se situï ara mateix en la quarta posició amb un balanç de 10-6. L’equip de Velimir Perasovic té en el base Lorenzo Brown el seu jugador més determinant amb 16,4 de valoració gràcies als seus 12,7 punts, 4 rebots i 5,6 assistències per partit.

Isaiah Canaan és el màxim anotador amb 14.5 punts -47% en triples-, seguit de l’exblaugrana Mario Hezonja, amb 14,3 punts i 5.6 rebots per partit. Tampoc cal oblidar els interiors John Brown, Tonye Jekiri i Vorontsevich, així com Marco Spissu, Brantley o OJ Mayo, que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Afronta el partit amb moltes baixes, com li va succeir contra el Panathinaikos. A banda de Higgins, Calathes i Abrines, Sarunas Jasikevicius no podrà comptar amb Sergi Martínez, amb un esquinç de turmell, i tampoc amb Nigel Hayes-Davis, que es troba confinat a Atenes després d’haver donat positiu en Covid-19. 

Així doncs, els joves del Barça B hauran de tancar la convocatòria de 12 jugadors per enfrontar-se a un dels equips més en forma de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut