Piqué i I. Akhomach, novetats a la llista

Piqué i I. Akhomach, novetats a la llista

El central i l’extrem són les novetats respecte al partit contra l’Elx del passat dissabte

Últim partit de l’any per al Barça de Xavi Hernández que visitarà l’estadi Ramon Sánchez Pizjuán en el partit ajornat de la quarta jornada del campionat de Lliga. Per aquest partit, el tècnic de Terrassa ha decidit convocar els següents 23 futbolistes amb les novetats de Piqué i Ilias Akhomach respecte al partit contra l’Elx: Ter Stegen, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, Jordi Alba, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico, Jutglà, Gavi, Balde, Ez Abde, Álvaro Sanz i I. Akhomach.


Són baixa per lesió Dest, Ansu Fati, Demir, Braithwaite, Pedri i S. Roberto. L’austríac Yusuf Demir continua amb molèsties gàstriques i és baixa per aquest partit.

Última sessió abans de viatjar

Aquest dilluns a la tarda l’equip de Xavi Hernández ha fet el darrer entrenament a Barcelona per seguir preparant el duel contra el Sevilla al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

A més, l'exblaugrana Deco ha visitat l'entrenament del primer equip, juntament amb Jordi Cruyff, Rafael Yuste i Mateu Alemany.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut