Regala ser soci del Barça!

Regala ser soci del Barça!

Per difondre el sentiment barcelonista entre els més joves de la família i ampliar el col·lectiu de membres del Club.

El període de festes nadalenques sempre representa una oportunitat ideal per engrandir el col·lectiu social del FC Barcelona amb la incorporació de nous socis, especialment entre aquells aficionats més joves.

Per aquest motiu, des de l’Àrea Social s’impulsa aquest any una campanya de captació de nous socis, emmarcada dins el programa “Aquest Nadal, regala Barça”. L’objectiu d’aquesta acció és el d’ampliar el sentiment i la pertinença barcelonista i aconseguir un ampli nombre d’incorporacions al Club entre aficionats de totes les edats i de tots els col·lectius, però especialment entre els nens i nenes, ja que tant els pares, com els avis o els tutors legals poden venir a donar-los d’alta i regalar-los el carnet de soci del FC Barcelona per aquestes festes tan especials.

Regalar el carnet de soci del Barça, al marge del suport al Club i del sentiment que representa per als joves, significa també poder gaudir de tots els avantatges i serveis exclusius que ofereix el carnet, com disposar d’entrades infantils o participar en promocions, activitats i concursos organitzats des del Club.   

Alta de manera presencial

Aquells pares, avis o tutors que vulguin regalar el carnet de soci blaugrana als seus fills o nets durant aquestes festes, hauran de venir a gestionar l’alta del jove de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Barcelonista (OAB) del Camp Nou (cita prèvia aquí), amb les dades necessàries del menor i una fotografia del nen o nena per incloure al carnet.

Un cop efectuada la gestió ja es podrà endur el carnet del nou soci, que durant aquestes festes estarà presentat d’una manera especial a l’interior d’una caixa nadalenca, exclusiva per als nous socis, que el convertirà en el regal ideal per mantenir el sentiment i l’orgull barcelonista entre les noves generacions.

Més informació sobre l'alta de soci per a joves

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut