Alta de soci per a nens

Alta de soci per a nens

Un munt d’avantatges específics dins del programa 'Zona Nens' perquè els socis més menuts descobreixin els valors del nostre club.

ALTA DE SOCI ALEVÍ

L'alta de soci de la categoria aleví és gratuita per als nens i nenes de 0 a 5 anys. És una promoció especial per facilitar la incorporació dels menuts de la família al col·lectiu social del Club.

La quota anual és de 46 €.

ALTA SOCI INFANTIL

Per als barcelonistes d’entre 6 i 14 anys. Trobareu un munt d’avantatges específics per començar a gaudir de les competicions esportives dels nostres equips.

L'alta de soci a partir del dia 1 d'octubre té un preu de 97 €, i és vàlida fins al 31 de desembre del 2022. El nou soci infantil serà obsequiat amb un obsequi de benvinguda.

La quota anual és de 97 €.  

COM ES POT TRAMITAR L'ALTA DE SOCI?

Els sol·licitants que vulguin tramitar l’alta de soci d’un menor d’edat podran fer la sol·licitud via online, de manera telemàtica, o presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB-Camp Nou), demanant cita prèvia, i hauran d'aportar la documentació següent:

  • DNI (les dues cares)/Passaport del sol·licitant. 
  • Dades d’un compte bancari.
  • Llibre de família del nen.
  • DNI per les dues cares del pare, mare o tutor legal.
  • Una fotografia del menor mida carnet, en el cas que no es produeixi l’assistència presencial de l'infant. 

Només podran sol·licitar l’alta de soci dels menors d’edat els pares, avis o tutors legals. El pagament de la quota d’alta s’haurà de fer en efectiu o amb targeta de crèdit.

Cita prèvia 

A causa de la situació actual, caldrà que els socis i barcelonistes demanin cita prèvia per poder ser atesos presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, a través del següent enllaç:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut