Alta de soci per a nens

Alta de soci per a nens

Un munt d’avantatges específics dins del programa 'Zona Nens' perquè els socis més menuts descobreixin els valors del nostre club.

ALTA DE SOCI ALEVÍ

L'alta de soci de la categoria aleví és gratuita per als nens i nenes de 0 a 5 anys. És una promoció especial per facilitar la incorporació dels més petits de la família al col·lectiu social del Club.

Les altes de soci gratuïtes es poden efectuar només de dilluns a divendres, de 10 h a 18 h, excepte els dies de partit i festius.

La quota anual 2020 és de 44 €.

ALTA SOCI INFANTIL

Per als barcelonistes d’entre 6 i 14 anys. Trobareu un munt d’avantatges específics per començar a gaudir de les competicions esportives dels nostres equips.

L'alta de soci té un preu de 92 €, i és vàlida fins al 31 de desembre del 2020. El nou soci infantil serà obsequiat amb un obsequi de benvinguda.

La quota anual 2020 és de 92 €.  

COM ES POT TRAMITAR L'ALTA DE SOCI?

Els sol·licitants que vulguin tramitar l’alta de soci d’un menor d’edat hauran de fer la sol·licitud de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB-Camp Nou) i hauran de portar la documentació següent :

  • DNI/Passaport original o fotocòpia del sol·licitant.
  • Dades d’un compte bancari.
  • Llibre de família original del nen o fotocòpia per a qui se sol·licita l’alta de soci.
  • DNI del pare, mare o tutor legal.
  • Una fotografia de mida carnet en el cas que no es produeixi l’assistència presencial del nen.

Només podran sol·licitar l’alta de soci dels menors d’edat els pares, avis o tutors legals. El pagament de la quota d’alta s’haurà de fer en efectiu o amb targeta de crèdit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut